FT Island revine cu primul concert din Coreea de Sud şi un live incredibil, după un an de zile

Image may contain: 4 people, people smiling, crowdConcert live incredibil în Coreea de Sud, în care Hongki le-a promis fanilor coreeni că nu au văzut încă ultimul lui concert înainte de armată.

Fanii Primadonna din Coreea de Sud s-au bucurat, timp de două zile, de revenirea trupei lor favorite cu două concerte exclusive live, „2018 FTISLAND Live [+] in Seoul”.

Concertele au fost organizate după ce trupa de rockeri a revenit cu al șaselea minialbum, „What If”, pe 26 iulie. Este prima serie de două concerte pe care grupul l-a susținut în Coreea, după concertul aniversar de 10 ani din 2017.

Hongki, Minhwan, Jonghoon, Seunghyun și Jaejin le-au oferit fanilor Primadonna două seri pline de prestații electrizante și un total de 22 de cântece. Mulțimea de la Blue Square iMarket Hall a fost fericită atunci când idolii lor favoriți au interpretat melodiile lor, timp de două ore, putând asculta, printre altele,  “Fade Out”, “Nowhere”, “Paradise”, “Champagne”, “PUPPY”, “I Wish”, și, la final, melodia principală de pe noul lor album,  “Summer Night’s Dream”.

Image may contain: 1 person, smiling, on stage

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people, people on stage and people playing musical instruments

Image may contain: 1 person, playing a musical instrument and guitar

După ce au încheiat cu succes  concertele din țară, Hongki, Minhwan, Jonghoon, Seunghyun și Jaejin se pregătesc să revină și în Japonia, unde vor lansa cel de al 18-lea single, “Pretty Girl”, în 22 august.

Până atunci, noul album FT Island din Coreea a urcat pe locul patru în Topul Albumelor Gaon, pe 14 în Billboard World Album și pe 28 în topul Oricon.

Image may contain: 2 people, text

Hongki a promis că va reveni pe scenă alături de FT Island, deși a fost anunțat că noua lege a înrolărilor în armată îl va obliga să plece anul acesta în armată. Este, totodată, posibil ca și colegii lui de trupă să îl urmeze, conform unei promisiuni mai vechi, ca toți membrii FT să meargă în armată în același timp.

Surse: hellokpop, Facebook

 

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s