Nam Tae Hyun vorbește despre plecarea din WINNER + zvonurile că nu se înțelege cu membrii

winner,nam-tae-hyun

Nam Tae Hyun a vorbit deschis despre motivele pentru care a plecat din WINNER, relația cu membrii și multe altele.

Într-un interviu recent cu Ilgan Sports, Nam Tae Hyun a răspuns la numeroase zvonuri și controverse legate de el.

Dintre toate, întrebarea despre plecarea din WINNER și YG Entertainment a fost prima adresată. La asta, Nam Tae Hyun a declarat: „Au fost multe probleme interne , deoarece e o muncă ce implică muncă de echipă. Prima dată, nu am fost foarte bun la stilul de viață cu un grup. La acea vreme, m-am luptat mental.

El a continuat: „Mă simt de parcă e nepoliticos să explic motivele pentru care am plecat de la YG în interviuri sau prin alte mijloace media. Dar ce pot spune clar este că plecarea mea nu a fost rezultatul unui incident cert. Înseamnă și că nu am făcut o mare greșeală sau ceva. În timpul promoțiilor am avut lupte mentale cu mine, au fost diferențe în ceea ce implică muzica și m-am luptat cu stilul de viață al unui grup. Au fost multe motive în general și mai aveam 5 ani de rămas în contract, așa că am decis să plec de la YG Entertainment. Să fiu sincer, să plec de la YG Entertainment este o pierdere în viața mea. Toată lumea din jurul meu a încercat să mă împiedice, dar mă luptam așa din greu cu mine și nu mai eram în stare să continui, nu din cauză că era YG, doar din cauza situației.

Nam Tae Hyun a răspuns și la zvonurile cum că ar avea o relație rea cu membrii WINNER: „În opinia mea personală, WINNER e o echipă care nu are probleme între membri. Am fost numit „maknae-ul înfocat”. Eram singurul cu o personalitate puternică. Membrii mereu au vorbit și au acționat responsabil. WINNER e un grup foarte drăguț. Din perspectiva mea, ar putea fi diferențe și conflicte muzical vorbind, dar nu există relații rele.

sursă

4 gânduri despre „Nam Tae Hyun vorbește despre plecarea din WINNER + zvonurile că nu se înțelege cu membrii

  1. susodoi 🌼

    E șmecher.. sincer, scuzați-mă daca nu vă convine ce spun, dar Nam Taehyun a vrut toată atenția pentru el.. si vazand că YG avea planuri cu Mino si trupa.. nu cred că ii convenea. Stilul NTH e total opus de stilul Winner de acum, dar, stilul NTH e aproape ezact la fel ca stilul Winner din trecut! Asta inseamna că NTaehyun iși dorea in continuare ca Winner să aiba/sa fie o trupa cu melodii rock/blues/balade. Iar probabil agentiei si celorlalți membri Winner (că, by the way: EXISTĂ si restul, nu doar el) nu le convenea ca Winner să aiba acest concept toata viața! Drept dovada: Really Really,compusa de Yoon si ceilalți, a avut un succes mult mai mare ca toate baladele lor rock la un loc!

    Apreciat de 3 persoane

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s