Internauții dezbat dacă Seulgi din Red Velvet s-a bronzat

Cine a spus că un idol nu se poate bronza? Imaginile în care Seulgi pare bronzată redeschide discuția cu privire la standardele de frumusețe impuse.

Bronzatul a fost multă vreme tabu în Coreea de Sud, idealul fiind pielea albă de porțelan, însă imaginea unor idoli vine să conteste acest tip ideal impus pentru mult timp. Trendul în frumusețea de tip K-Pop a fost și el multă vreme pielea albă, până când apariția unor idoli cu pielea mai închisă precum Kai din EXO,  Jessi sau Hyolyn au evidențiat public faptul că frumusețea nu vine numai din culoarea pielii.

Este posibil ca și Seulgi din Red Velvet să se alăture acestei liste de mai sus, fanii fiind de părere acest lucru devine din ce în ce mai evident odată cu trecerea timpului. După ce au analizat pozele ei cele mai recente de pe internet, mulți internauți au fost de părere că Seulgi s-a bronzat, pielea ei fiind mai închisă la culoare decât cea a colegelor sale de trupă.

Poate fi și aceasta o posibilitate, dar alții susțin chiar că, în realitate, celelalte membre Red Velvet folosesc alte nuanțe de fond de ten și că din acest motiv pielea lor pare mai deschisă la culoare.

Voi ce părere aveți? Pielea lui Seulgi este mai închisă la culoare în ultima vreme?

Sursa

7 gânduri despre „Internauții dezbat dacă Seulgi din Red Velvet s-a bronzat

 1. Alexandra

  Mai am eu niste problemute cu coreenii si pielea alba.
  In calitate de persoana cu pielea ca braza…e genial cand mergi pe plaja!
  Toata lumea bronzata, cu pielea aurie/maronie si apar eu…
  Da da, poze cu vampirul! Doar 5 lei poza! Cine mai doreste? Cine mai pofteste?

  Sincer acum…mi se pare mai frumos sa ai pielea mai colorata, nu sa pari tot timpul ca dat cu var.
  Bine…mai sunt idoli pe care chiar nu i-as vedea mai creoli, dar ceea ce vreau sa zic e ca nu e vreo problema sa fii bronzat si toate culorile si tonurile la piele sunt frumoase. Fara exceptie!

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
 2. Julietta

  Sincer, un lucru e sa fii inchis la culoare natural si alta e sa te bronzezi. Cind esti de la natura esti inchis si cind nu te bronzezi, asa ca eu cred ca Seulgi doar sa bronzat, fiindca nu toti albii au alergie la soare, si asta nu prea schimba in ea ceva. Cu asta spun ca, dupa parerea mea, cei „inchisi” la culoare original (jessi) sunt cei diferiti de standarde nu cei ce se bronzeaza putin, fiindca nu un bronz te face sa fii om „inchis la culoare”. In fine, sunt bucuroasa te idolii au inceput a se bronza putin, prima fugeau total de soare.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Iasomio.☾

  Pai eu am văzut mulți idoli de acum câțiva ani buni si aveau pielea așa si acuma s-au albit cu creme sau ei stiu ce. Si eu am pielea super alba si na.. aud destul de des ca sunt vampiroaica 😅 Adevărul e ca eu nu pot sta sub soare mult ca ma prăjesc la propriu… era sa ajung la spital odată…

  Apreciază

  Răspunde
 4. Adi

  Frate, eu am pielea foarte alba, e brânză. Porecla mea chiar a fost Delaco. Seulgi arata foarte foarte bine. Are un ten normal, nici prea prea nici foarte foarte.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s