Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun ar putea juca împreună într-o nouă K-drama!

După ce Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun au ratat să joace împreună din cauza îmbolnăvirii acesteia din urmă, actorii primesc o nouă ocazie de a juca împreună, în alte roluri!

Știrea a făcut deja multă vâlvă pe internet, fapt care dovedește că fanii lor au fost dezamăgiți de faptul că ei nu au mai putut juca împreună în drama „Clean with Passion for Now”, unde, în urma problemelor de sănătate ale lui Kim So Hyun și a programului încărcat al lui Ahn Hyo Seop, acesta din urmă a renunțat la rol.

În momentul de față, actrița filmează pentru serialul mai sus menționat alături de Yoon Kyun Sang, iar Ahn Hyo Seop joacă în drama de mare succes „Thirty But Seventeen.”

În data de 16 august, agenția lui Ahn Hyeo Seop, StarHaus Entertainment, a confirmat că actorul a primit o ofertă de casting pentru drama  “Love Alarm” (titlu de lucru).

Un reprezentat din cadrul agenției a precizat: “Este adevărat că Ahn Hyo Seop a primit o ofertă să apară în  ‘Love Alarm’ în calitate de protagonist masculin, dar încă nu s-a decis încă [dacă el va apărea sau nu în drama].”

 “Love Alarm” se bazează pe un webtoon popular cu același nume și spune povestea a doi tineri care se îndrăgostesc după ce folosesc o aplicație care alertează utilizatorii atunci când o persoană de lângă ei are sentimente pentru ei. Luna trecută,  Kim So Hyun a confirmat că se află în discuții pentru rolul principal feminin al K-dramei.

“Love Alarm” va fi condusă de Lee Na Jung, regizorul din spatele dramei KBS de mega succes “Fight My Way”  și va fi difuzat în paralel pe tvN și Netflix!

V-ați dori să îi vedeți pe Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun jucând împreună în acest proiect tv?

Sursa

 

2 gânduri despre „Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun ar putea juca împreună într-o nouă K-drama!

  1. Anna Marie

    Imi plac ambele actrite. Mi-ar placea sa-i vad jucand impreuna la fel de mult cum mi-ar fi placut sa-l vad pe el si pe Kim Yoo Jung jucand in Clean with passion for now.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s