Agenția confirmă: Doojoon din Highlight se înrolează în două zile!

După mai multe ezitări, agenția Around Us Entertainment recunoaște că a fost luată prin surprindere de convocarea din scurt a artistului.

După ce presa coreeană a dat drept sigură înrolarea-șoc a lui Doojoon în data de 24 august, cei de la Around Us au revenit cu un comunicat în care confirmă zvonurile:

“Liderul grupului Highlight, Yoon Doojoon, a primit recent notificarea de înrolare în armată și va  începe serviciul activ în 24 august 2018 (vineri).”

Probabil ați fost suprinși și șocați de știrile despre înrolarea lui Yoon Doojoon, care a continuat non-stop de la debutul său  din 2009. Și el a fost foarte suprins de convocarea bruscă de înrolare. Totuși, Yoon Doojoon va filma drama lui de acum până la final în mod corespunzător și cu o determinare puternică, își va organiza gândurile și își va împlini obligațiile militare necesare în calitate de cetățean al Coreei.”

Ne cerem scuze sincer pentru că nu am putut să vă spunem din timp și că a trebuit să primiți știrile printr-un articol și  cerem din nou înțelegere din partea fanilor. Vă rog să îl așteptați și să îl susțineți mult pe Yoon Doojoon, care întotdeauna a prioritizat și s-a concentrat asupra familiei sale, grupului și fanilor, de la debut și până acum, astfel încât atunci când va fi lăsat la vatră să revină la  voi ca o persoană mai matură și mai mare” .

Doojoon își dorește să se înroleze în liniște, iar locația și ora exactă când se va prezenta la unitatea militară de pregătire nu au fost dezvăluite.

“Let’s Eat 3”,  drama în care joacă în prezent Doojoon, a anunțat că serialul va fi scurtat la 14 episoade, deși inițial fuseseră prevăzute 16 în total: “Am terminat editarea scenariului în baza poveștii care fusese planificată ca 16 episoade, care a fost scurtată, concentrându-se asupra părților importante, și nu va fi nicio schimbare în poveste. Îi rugăm pe spectatorii care iubesc  ‘Let’s Eat 3’ să fie înțelegători” a precizat echipa de producție.

Îi dorim armată ușoară lui Doojoon și să revină cu bine!

Sursa

 

Un gând despre „Agenția confirmă: Doojoon din Highlight se înrolează în două zile!

  1. youabby

    Chiar ca e surprinzator!El e nascut pe 4 iulie 1989,deci a implinit deja 30 ani (varsta coreeana) sunt curioasa care e urmatorul idol care va pleca. Oricum ii doresc armata usoara!!!!😍

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s