Fratele lui Nam Taehyun din trupa South Club face o declarație șocantă despre artist

Imagini pentru nam taehyun

Frații Nam din trupa South Club au vorbit în premieră despre neînțelegerile iscate între ei, în ciuda muncii comune. Totul s-a petrecut pe 4 august, în noul episod al emisiunii „Immortal Songs”.

„Hyung e o persoană înfricoșătoare!” – a recunoscut membrul Nam Dong Hyun, plângându-se în legătură cu fratele său mai mare, Nam Taehyun.

Taehyun, care a debutat ca idol în 2014, este membru activ al trupei rock South Club din 2017. În acest grup, fostul membru WINNER are poziția de lider și vocalist. South Club a atras atenția asupra sa datorită vocilor uimitoare ale membrilor și sunetului plin de culoare al muzicii sale.

Liderul a introdus membrii trupei în sala de așteptare, spunând că și fratele său mai mic se află în grup. Când prezentatorul i-a întrebat pe cei doi frați, cum se simt, făcând parte ambii din aceeași trupă, bassistul din South Club, Nam Dong Hyun a spus: „De obicei, când fratelui meu nu-i place cum evoluez, îmi spune asta direct, fără ocolișuri. La drept vorbind, e ceva înfricoșător …”, apoi a râs, după ce a făcut această declarație care a șocat pe multă lume.

În ciuda faptului că aceasta a fost prima apariție de la South Club emisiune, trupa a reușit să atragă atenția datorită farmecului său.

sursa

2 gânduri despre „Fratele lui Nam Taehyun din trupa South Club face o declarație șocantă despre artist

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s