Baekhyun din EXO ocupă locul 2 în „Social 50” + situația artiștilor în clasamentele Billboard

Baekhyun din EXO are o popularitate de invidiat, iar asta o demonstrează rezultatele sale pe plan individual. Recent, artistul de la SM Entertainment a reușit să-și ademonstreze popularitatea și la nivel global.

Potrivit rapoartelor oferite de reprezentanții clasamentului Billboard, vocalistul din EXO a urcat în premieră pe locul 2 al clasamentului „Social 50”, marcând cea mai înaltă poziție ocupată de el. În plus, Baekhyun este artistul solo care a fost cel mai aproape de vârful acestui top.

Imagini pentru baekhyun exo

De asemenea, în această listă avem BTS pe locul 1, NCT pe #5, MONSTA X pe #7, iar EXO pe locul 8. În TOP 50 au mai intrat și următorii artiști: GOT7 (#12), Red Velvet (#13), Seventeen (#14), Stray Kids (#18), NCT 127 (#22), fetele din (G)I-LDE pe locul 24, Black Pink pe #28, Super Junior pe #29, ASTRO pe locul 30, iar VIXX pe #38.

La capitolul noi veniți, LOONA s-a clasat pe locul 31, iar NCT Dream pe #34.

Tot în acest articol vă voi vorbi și despre situația artiștilor k-pop în alte clasamente de la Billboard, cum ar fi „Billboard World Albums”, „Artist 100” sau „Billboard 200”.

În clasamentul „Billboard World Albums” liderul a rămas același – BTS! Trupa de la Big Hit Entertainment păstrează această poziție pentru a opta săptămână la rând cu noul album „Love Yourself: Tear”. Locul doi aparține tot grupului BTS, însă cu un alt album, este vorba de „Love Yourself: HER”. În continuare avem parte de câteva coborâri și un singur debut. Pe #5 s-a clasat noul album de la Red Velvet„Summer Magic”, pe #7 a coborât Black Pink cu „Square Up, pe #8 – Stray Kids cu mini-albumul „I am WHO?”, iar pe locul 9 – BTS cu albumul japonez „Face Yourself”. Debutul îl avem din partea sub-unitului Super Junior D&E, care s-a clasat pe locul 15 cu mini-albumul „Bout You”.

În topul „Artist 100” BTS a coborât pe locul 7, după ce săptămâna trecută a fost pe #3, iar în clasamentul „Billboard 200”, albumele „Love Yourself: Tear” și „Love Yourself: Her” de la BTS au coborât pe locurile 84 și #169.

Felicitări tuturor artiștilor, dar și fanilor acestora!

5 gânduri despre „Baekhyun din EXO ocupă locul 2 în „Social 50” + situația artiștilor în clasamentele Billboard

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s