Tiffany a interpretat single-ul ‘Over My Skin’ la show-ul ‘Good Day LA’!

Tiffany a cântat live melodia ‘Over My Skin’ la show-ul ‘Good Day LA’ și a vorbit despre cariera ei lungă și despre faptul că se bucură de faptul că este femeie.

Idolul a interpretat pentru prima dată live melodia ei de debut în SUA pentru emisiunea  ‘Good Day LA‘ de la postul FOX 11!  După ce a cântat, Tiffany a intrat live pe Facebook cu prezentatoarea de știri de la ‘Good Day LA’, Araksya Karapetyan, pentru a răspunde întrebărilor fanilor, într-un chat amical din cabina de așteptare.

Imediat după ce a intepretat  ‘Over My Skin’, Tiffany a acordat și un mini-interviu în direct, în care prezentatoarea emisiunii ‘Good Day LA’ i-a lăudat mișcările de scenă și a întrebat-o pe cântăreață dacă a avut în minte pe cineva special atunci când a cântat melodia. Tiffany a răspuns:” Mă gândeam la mine. Mi-am spus: Sunt femeie! Știți, am fost membră în Girls Generation și am început de la 17 ani și au trecut 10 ani. Acum am început (debutat) din nou înapoi aici, acasă, în America, am 29 de ani, deci mă bucur și îmbrățișez faptul că sunt o femeie”.

Puteți urmări mai jos evoluția ei live și să ne spuneți dacă și vouă v-a plăcut:

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s