Membrii Suju dezvăluie cum au ajuns să formeze un duo + dansează pe vechile melodii

Super Junior D&E Praises Each Other And Talks About The Amusing Reason They Formed Their Unit

Pe 25 august, Donghae și Eunhyuk din trupa Super Junior au participat la emisiunea “Yoo Hee Yeol’s Sketchbook“, unde au dezvăluit cât de mult țin unul la altul.

Când gazda talk show-ului, Yoo Hee Yeol, i-a întrebat pe cei doi membri cum de au ajuns să formeze un duo, Donghae a răspuns – ”Când Super Junior susține un concert, fiecare membru pregătește un moment solo. Eu sunt tipul de persoană care se simte singuratic foarte ușor. M-am simțit foarte singur când eram doar eu pe scenă.”

Când a auzit acest răspuns, Yoo Hee Yeol nu a crezut, dar Eunhyuk i-a confirmat, Este adevărat. Donghae este o persoană foarte sensibilă. Totul a început cu singurătatea acestuia.”

Donghae a continuat, ”I-am spus lui Eunhyuk că ar fi amuzant ca noi să facem un moment împreună. Așa am ajuns să facem un duet la concertul trupei, iar Lee Soo Man când ne-a văzut, a zis că arătăm foarte bine și că de ce nu promovăm împreună ca duo la televiziuni. Și din 2010, avem albumele și concertele noastre.”

Cei doi membri Super Junior au vorbit și despre prietenia lor de 18 ani, complimentându-se reciproc. Eunhyuk a zis despre colegul său că este foarte fermecător și că în opinia lui, este cel mai frumos idol. Artistul a continuat, zicând, ”Donghae a ajuns în compania SM Entertainment după ce a câștigat premiul ‘Cea Mai Frumoasă Față’ la concursul SM Youth Best Contest.”

Când a venit rândul lui Donghae să zică ceva frumos despre prietenul lui, a evidențiat abilitățile formidabile de dansator pe care le are Eunhyuk, dar și firea glumeață.

După ce au vorbit, artiștii au interpretat noua lor piesă Bout You, dar și versiunile rock ale hit-urile ”Sorry, Sorry”, ”Bonamana” și ”Devil”.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s