Coregrafa Bae Yoon Jeong vorbește despre cei mai buni dansatori și cele mai renumite coregrafii

Coregrafa Bae Yoon Jeong, care este antrenor de dans al emisiunii Produce, a vizitat emisiunea radio ”Ji Suk Jin’s 2 O’Clock Date” și a vorbit despre cei mai buni dansatori, coregrafii și multe altele.

Când a fost rugată să numească doi artiști coreeni care sunt foarte buni la dans, ea i-a numit pe J.Y. Park și Rain. Ea a spus:„Dacă urmăriți spectacolele lor chiar și din punctul de vedere al dansatorului, în minte îți vine aces gând:”Cum pot fi ei atât de superbi? Abilitățile lor sunt incredibile”.

Când a fost întrebată despre grupurile de idoli care se descurcă bine la dans, Bae Yoon Jeong a răspuns: „În momentul de față nu există trupe care nu ar putea dansa. BTS sunt incredibili. Fetele sunt, de asemenea bravo, dar HyunA și Kim Chungha s-au născut cu un dar deosebit. Printre oamenii pe care i-am învățat, Jiyeon din T-ara producea mișcări minunate. Ea învăța foarte repede”

Deși Bae Yoon Jeong a menționat talentele lui HyunA și Kim Chungha, a observat că nu este un factor decisiv. Ea a adăugat: „Dansul nu este același lucru ca cântatul. Dacă aveți talent, puteți crește destul de repede, dar oricine studiază poate ajunge în vârf. Există mulți idoli care nu au fost buni în dans de la bun început.”

Bae Yoon Jeong a creat coregrafia pieselor ”Bo Peep Bo Peep” de la T-ara, ”Pretty Girl” și ”Mister” de la KARA, ”Up & Down” de la EXID și ”Abracadabra” de la Brown Eyed Girls.

În ceea ce privește „Abracadabra” de la Brown Eyed Girls, ea a declarat: „Este dificil să găsiți aura potrivită pentru acest dans, dar în același timp, orice persoană poate repeta mișcarea”. În plus, Bae Yoon-Jeong a adăugat că nu primește bani pentru drepturi de autor a coregrafiei, deși PSY i-a oferit o sumă destul de mare pentru a putea obține un dans pe piesa „Gentleman”.

Sursa:YesAsia.ru

3 gânduri despre „Coregrafa Bae Yoon Jeong vorbește despre cei mai buni dansatori și cele mai renumite coregrafii

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s