Colegii spun despre Cha Eunwoo din ASTRO că a fost frumos, faimos și talentat încă de mic

Membrul trupei ASTRO a fost faimos încă din perioada când era doar un simplu licean! Am putea spune că pur și simplu era elevul perfect?!

Toată lumea vorbește în ultima vreme despre Cha Eunwoo din ASTRO, mai ales după ce el a fost distribuit în K-Drama cu studen’i „My ID is Gangnam Beauty.”

Recent, studenții care au mers la același liceu cu Cha Eunwoo au dezvăluit  ce tip de adolescent era idolul în acea perioadă. Discuția nu a vizat doar aspectul său vizual, ci și rezultatele sale la studii și comportamentul său. Coform afirmațiilor făcute de foștii săi colegi, rezultă că Cha Eunwoo a fost chipeș încă din liceu. Pe lângă asta, era cunoscut și faptul că acesta avea note foarte bune la învățătură, în special la limba engleză!

Un coleg al său a dezvăluit următoarele: „Am mers la aceeași școală cu el… Le avea pe toate. Serios, era întotdeauna politicos, deștept (întotdeauna în primele poziții la rezultate) și super chipeș. Mă gândeam că și dacă el ar fi fost prost, tot ar fi reușit datorită celei mai bune fețe din istorie. Numele său real este Lee Dongmin. În orice caz, chiar am stat în bancă lângă fratele lui mai mic cu care eram în aceeași clasă, care, apropo, este și el foarte deștept^^ Cred că toată familia lui a fost binecuvântată cu un creier deștept.

Dacă ne gândim bine, personajul său din drama „My ID is Gangnam Beauty” pare să îi semene destul de bine!

O altă persoană a povestit despre el:  „Am fost cu el în școala primară și  în gimnaziu… Era cu adevărat faimos printre cei care aveau note mai mici și în rândul mamelor. Nu numai asta, dar el chiar avea și note chiar bune” și „Am fost în același gimnaziu cu Cha Eunwoo și el era super hot atunci… Mergeam la școală doar ca să îl văd și l-am văzut într-o bătaie cu zăpadă…. Credeam că a ieșit dintr-un anime.”

Cha Eunwoo chiar are toate atuurile, nu-i așa?

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s