Poza așteptată de mulți: Kim Woo Bin și Lee Jong Suk au ajuns în Hawaii!

Agentia lui Kim Woo Bin anunța în urmă cu două zile faptul că cei doi prieteni au plecat împreună într-o vacanță în Hawaii.

Știrea i-a bucurat tare mult pe fanii ambilor actori, unii considerând că faptul că Kim Woo Bin poate călători cu avionul reprezintă un semn clar că acesta se simte mult mai bine. Nu au existat foarte multe informații cu privire la evoluția recuperării actorului după ce s-a vindecat de cancer, iar agenția lui a spus de foarte curând că nu știe încă nimic despre revenirea sa în viața publică sau alte noi activități.

În data de 28 august, o fotografie cu Kim Woo Bin și Lee Jong Suk s-a răspândit online cu viteza luminii. Cei doi pot fi văzuți îmbrăcați casual, în tricou, pantaloni, adidași și șapcă. Poza a fost făcută la Kualoa Ranch din Hawaii.

Iată  și câteva dintre comentariile internauților, după ce au văzut poza: „Kim Woo Bin a slăîbit atât de mult TT Sper să își revină repede”, „Sper într-o recuperare rapidă. Vreau să îl văd pe  Kim Woo Bin la TV”, „E frumos să îi văd pe cei doi împreună.”

Niciun cuvânt însă despre iubita lui Kim Woo Bin,  Shin Min Ah , care a stat alături de el când a făcut radio și chimioterapia. Ce părere aveți?

 

Sursa: allkpop

7 gânduri despre „Poza așteptată de mulți: Kim Woo Bin și Lee Jong Suk au ajuns în Hawaii!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s