Ahn Hyo Seop respinge oferta de a juca în drama alături de Kim So Hyun

Dacă acceptă să joace în noua drama pentru care au primit oferte de roluri Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun, aceasta va avea nevoie de un nou partener.

Nici de această dată Ahn Hyo Seop și Kim So Hyun nu vor juca împreună în aceeași drama. Celor doi li s-au oferit rolurile principale din K-Drama tvN-Netflix “Love Alarm,” însă Hyo Seop a  anunțat că adecis să nu joace în ea.

Ahn Hyo Seop are o cotă de popularitate mult crescută datorită rolului său din drama „30 but 17„în care joacă în momentul de față. El nu a oferit o explicație privind motivele sale de a nu juca în „Love Alarm”, dar unul din motivele pe care le putem intui este programul său încărcat.

„Love Alarm” este o adaptare dramatică a celebrului web de același nume a lui Chun Gye Young. Tema principală o reprezintă o aplicație mobilă specială care are capacitatea de a anunța oamenii când o persoană din apropiere este îndrăgostită de ei. Serialul vorbește despre oamenii care vor să-și cunoască inima adevărată într-o lume în care utilizarea acestei aplicații este comună.

Sursa

 

Un gând despre „Ahn Hyo Seop respinge oferta de a juca în drama alături de Kim So Hyun

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s