8 copii actori de top care au devenit staruri și mai uimitoare în prezent

Acești actori au crescut sub ochii publicului, care i-a îndrăgit și continuă să o facă și în prezent.

Publicul coreean se simte foarte legat de acești copii actori extrem de talentați, care au crescut pe micile ecrane, sub ochii lor. Ei sunt actori ajunși la majorat, cu un portofoliu extrem de bogat de roluri, o parte dintre acestea constituind și istoria evoluției K-Dramelor din ultimii ani.

Cele 8 nume de mai jos aparțin unor persoane care de mici erau frumoase și talentate, și care au avut o contribuție importantă la succesul serialelor coreene. Hai să vedem cum erau și ce au devenit aceste 8 staruri:

1. Kim Sae Ron

Născută în 2000, Saeron și-a câștigat faima pentru aptitudinile încă de când avea 9 ani și a apărut în primul ei rol în filmul „A Brand New Life”. Ea a jucat alături de idoli coreeni, cum ar fi ASTRO, pentru webdrama lor „To Be Continued” și Woohyun din INFINITE în ‘Hi! School: Love On’ . A mai apărut în „Road Snowy” în 2015, care i-a adus lauda din partea  criticilor și din partea telespectatorilor deopotrivă, și chiar a câștigat un premiu în China pentru cea mai bună actriță străină pentru rolul ei. Rolul ei viitor este în filmul „Gomtaengi”, care va fi lansat anul acesta!

2. Lee Hyun Woo

Deși Hyunwoo a debutat la o vârstă mai târzie decît ceilalți actori de pe această listă, era încă tînăr când a jucat în „Oolla Boolla Blue-jjang”, având 11 ani. El a apărut în  filme și seriale de televiziune în fiecare an de atunci, construindu-și CV-ul cu titluri impresionante, cum ar fi rolurile sale din „To the Beautiful You”, unde a jucat cu Sulli și  Minho din SHINee, „Moorim School”, unde a jucat cu Hongbin din VIXX, ‘The Liar and His Lover‘, unde a jucat alături de Joy din Red Velvet! Cu toate acestea, nu îl vom vedea jucând pentru un timp, deoarece în acest an a intrat în armată. Dar suntem curioși să vedem ce proiecte viitoare va prelua când va termina armata!

3. Kim Yoo Jung

Chiar dacă Yoojung a debutat când avea doar 4 ani, ea a devenit imediat una dintre cele mai solicitate actrițe-copil din Coreea. Când Yoojung a ajuns la clasa a cincea, CV-ul său includea deja 13 drame și 15 filme. Rolul ei alături de Yeo Jin Goo si Kim So Hyun în „The Moon Embracing The Sun” a ajutat-o ​​să devină o adolescentă populară. În 2016, Yoo Jung a primit primul său rol de adult, alături de Park Bo Gum, în „Love in the Moonlight”, care a fost atât un hit național cât și internațional. Următoarul ei serial, intitulat „Clean With Passion For Now”, va fi lansat în acest an, după câteva luni de întârziere cauzate de faptul că actrița a luat o pauză de la actorie, pentru că a fost diagnosticată cu hipertiroidie. 

4. Yeo Jin Goo

Când Yeo Jin Goo a debutat la vârsta de 8 ani în filmul „Sad Movie”, el a fost numit „Little Brother of the Nation” (micul frate al națiunii), dar în zilele noastre a crescut atât de mult încât nu suntem siguri dacă putem să-i mai spunem așa! Multe dintre rolurile sale crescând au fost versiunile mai tinere ale actorilor de top, cum ar fi în „The Moon Embracing the Sun”, alături de Kim Yoo Jung și Kim So Hyun, dar de atunci a trecut la roluri principale, cum ar fi în „Orange Marmalade”, alături de Seolhyun , iar în acest an va juca în  „Absolute Boyfriend” alături de Minah din Girls Day! Cu toate acestea, să îl urmăriți în „Hwayi: A Monster Boy”, rolul său din 2013 care l-a făcut să fie cel mai tânăr actor de sex masculin care a primit trofeul pentru cel mai bun actor nou la premiile Blue Dragon Film, printre multe alte premii!

5. Kim So Hyun


Chiar dacă Sohyun are doar 19 ani internaționali, ea a apărut deja într-o serie de roluri și a câștigat multe premii pentru prestațiile sale, care au făcut-o una dintre cele mai populare actrițe de astăzi. A debutat la vârsta de 7 ani în episodul special „Drama City” intitulat „Ten Minute Mirror”, dar a început să câștige recunoașterea după rolul ei în cea mai tânără versiune a celei de-a doua protagoniste feminine din „Moon Embracing The Sun”,unde a jucat alături de Yeo Jin Goo și Kim Yoo Jung! Primul ei rol principal a venit în 2015 cu drama „Who Are You: School 2015”, iar cele mai recente proiecte ale sale sunt „Radio Romance”,  din acest an, unde a apărut alături de Doojoon din Highlight, și „Love Alarm”, o serie viitoare difuzată de Netflix.

 

6. Yoo Seung Ho

Yoo Seung Ho și-a văzut debutul ca actor la doar 7 ani, când a jucat în „Daddy Fish”.  De-a lungul anilor publicul din Coreea de Sud și nu numai l-a văzut crescând și transformându-se în  bărbatul de vis. Cel mai recent rol al său a fost în serialul fantezie „I Am Not a Robot”, dar nu trebuie uitate nici aparițiile sale din „The Way Home”, „Queen Seondeok” și „The Emperor: Owner of the Mask”, în care joacă, de asemenea, Kim So Hyun și L din INFINITE!

7. Kim Hyang Gi

Mai puțin cunoscută în afara țării, în comparație cu cei numiți mai sus, s-a născut în anul 2000. Kim Hyang Gi și-a început cariera la vârsta de 6 ani în filmul „Heart Is …” Deși este încă tânără, ea a continuat să  uimească cu munca ei în filme și televiziune de-a lungul anilor. Unele dintre cele mai faimoase roluri ale sale sunt în „Road Snowy”, alături de Kim Sae Ron, „The Queen’s Classroom”, „Thread of Lies„, „Along Withe The Gods” și „Wedding Dress”.

8. Nam Da Reum

 

Este unul dintre actorii mei favoriți. Probabil unii dintre voi îl cunoașteți deja, dar poate nu vă aduceți aminte de el, din rolul său de debut din 2009 în Boys Over Flowers”, când a interpretat versiunea mai tânără a personajului Kim Hyun Joong, Yoon Jihoo. Totuși, de atunci, el s-a maturizat în alte roluri populare, interpretând personaje în dramele „Pinocchio”, „The King in Love” și „While You Were Sleeping”. În acest an, a jucat în „Radio Romance” alături de Kim So Hyun și „Come and Hug Me” (unde a avut un rol magistral). El a avut roluri scurte în alte drame, astfel că poate l-ați văzut fără să-l realizați, de asemenea, în drame cum ar fi în „Secret Healer” și „Goblin„. Ne așteptăm să-l vedem în mai multe roluri în viitor și, sperăm, că  îl vom vedea curând ca actor principal, fapt care este foarte probabil, având în vedere imensul succes avut cu rolul său din „Come and Hug Me”.

I-ați recunoscut? Care dintre ei vă place cel mai mult?

Sursa

 

 

 

 

5 gânduri despre „8 copii actori de top care au devenit staruri și mai uimitoare în prezent

  1. ❤yeojingooeviata❤

    doamne…schimbam canalele intamplator la tv si am dat de filmul hwayi a monster boy.a fost un film exceptional de bun iar yeo jin goo a jucat extrem de bine.nu mi vine sa cred ca avea decat 16 ani,a fost asa expresiv ptr varsta lui.e un actor foarteee foarteeeee bun iar rolul ii vine manusa.❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s