Moon Chae Won va interpreta rolul unei zâne în drama “Tale Of Gyeryong Fairy”

K-drama fantastică tvN “Tale Of Gyeryong Fairy” și-a confirmat actorii principali și oferă mai multe detalii, anunțând o echipă de lucru de mega succes!

Serialul va începe să fie difuzat în data de 5 noiembrie. În rolurile principale îi regăsim pe Moon Chae Won, Yoon Hyun Min și Seo Ji Hoon (‘My First Love”), fiind o producție extrem de anticipată datorită actorilor hot și talentați și echipei sale de producție extrem de lăudate.

Pentru a vă face doar o idee despre echipa de producție, JS Pictures a lucrat pentru K-dramele „Nine Times Travel”, „I Need Romance” (trilogie), „Twenty Again„, „Heartstrings”, „Discovery of Love”,” Strong Woman Do Bong Soon” și„Hwayugi”!

Moon Chae Won va avea rolul unei zâne barmanițe de 699 de ani, care nu se poate întoarce acasă, pentru că și-a pierdut hainele de basm. Ea întâlnește apoi două reîncarnări posibile ale soților ei anteriori, care vor fi portretizați de Yoon Hyun Min și Seo Ji Hoon – profesor de biologie și, respectiv, student la biologie.

Bazat pe un webtoon popular de același titlu, este o reconstituire a unei povești din folclorul coreean.

tvN deține anul acesta locul 1 în rândul K-dramelor despre care s-a discutat cel mai mult în showbiz și canalul isi propune să adauge o altă poveste de dragoste fantastică între acestea, cu care să incheie anul în surle și trâmbițe.

Sursa

2 gânduri despre „Moon Chae Won va interpreta rolul unei zâne în drama “Tale Of Gyeryong Fairy”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s