Relația de prietenie dintre membrii trupei ASTRO și Seventeen este una de invidiat

Internauților le place să urmărească interacțiunea dintre idolii lor preferați. Acest lucru este valabil mai ales pentru artiștii care se află sub aripa diferitelor companii.

După cum probabil știți, Seventeen a debutat în 2015, iar ASTRO în 2016. S-a observat că aceste grupuri sunt foarte apropiate, deoarece membrii sunt de aceeași vârstă, promovează aproape în același perioadă și petrec mult timp împreună.

Pentru început, Mingyu din Seventeen și Cha Eun Woo din ASTRO au făcut un selfie împreună, acesta fiind unul dintre cele mai surprinzătoare momente pentru fani. Poza a lăsat impresia că s-ar fi  văzut unul pe celălalt destul de des și chiar au împărțit băutura în doi.

Seungkwan (Seventeen) și Moon Bin (ASTRO) sunt, de asemenea, foarte apropiați, iar în timpul liber au mers împreună cu bicicletele.

Nimeni nu a putut uita modul în care cele două grupuri au stat împreună în timpul filmărilor la ISAC 2018. Mulți fani au crezut că erau membrii aceluiași grup.

Jin Jin (ASTRO) a menționat faptul că este în strânsă legătură cu Hoshi (Seventeen), pentru că sunt de aceeași vârstă, iar în Coreea oamenii născuți în același ani devin automat ”prieteni”.

Prietenia lor strânsă face mulți fani geloși, dar în același timp speră să vadă și mai multe interacțiuni între cele două trupe.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s