BTS confirmă apariția la un nou show tv american, obține o nominalizare la premiile „AMAs” + altele

Imagini pentru BTS 2018 GIF

BTS continuă să se bucure din ce în ce mai mult de popularitate la nivel mondial!

După ce a devenit cunoscut faptul că grupul de la Big Hit Entertainment va evolua cu melodia „IDOL” în semi-finala celebrului show „America’s Got Talent” din 12 septembrie, dar și participarea acestuia în cadrul unei întâlniri private cu gazdele Muzeului GRAMMY, s-a dezvăluit că BTS va apărea și la emisiunea „The Tonight Show Starring”, găzduită de nimeni altul decât Jimmy Fallon.

Pe 12 septembrie, Jimmy Fallon a participat în calitate de prezentator la emisiunea radiofonică „Elvis Duran and the Morning Show”. În timpul emisiei directe, acesta a dezvăluit o listă parțială cu numele invitaților care vor apărea la „The Tonight Show Starring” în această lună, iar printre ei s-a aflat și trupa BTS! În legătură cu grupul coreean, Fallon a declarat: „Avem planuri bune pentru tipii ăștia!”

Trebuie remaract faptul că aceasta va fi prima participare a grupului la „The Tonight Show Starring”. Anterior, BTS și-a făcut apariția la emisiunile americane „The Ellen DeGeneres Show”, „The Late Late Show with James Corden” și „Jimmy Kimmel Live”.

De asemenea, a devenit cunoscut faptul că grupul de la Big Hit Entertainment a fost nominalizat pentru prima dată la festivitatea de premiere „American Music Awards”. Potrivit organizatorilor, trupa a primit nominalizarea la categoria „Favorite Social Artist” împreună cu Demi Lovato, Ariana Grande, Cardi B și Shawn Mendes. Evenimentul va avea loc pe 9 octombrie.

Astfel, BTS a devenit primul grup k-pop nominalizat la aceste premii!

Reamintim, în luna noiembrie a anului trecut BTS a evoluat pe scena acestei ceremonii cu melodia „DNA”, iar prestația de la eveniment o puteți urmări aici.

În plus, trupa are două nominalizări și la festivitatea de premiere „People Choice Awards”, grupul are nominalizare la categoriile „The Group of 2018” și „The Social Celebrity of 2018”.

Între timp, BTS a susținut 4 concerte din cadrul turneului mondial „Love Yourself” la Los Angeles, iar în viitorul apropiat urmează să susțină o mulțime de alte spectacole. Trebuie remarcat faptul că toate biletele puse în vânzare pentru concerte s-au vândut ca pâinea caldă. În plus, trupa a devenit primul artist coreean care va susține concerte la sala Citi Field din New York.

Impresionat de succesul uriaș al trupei BTS în străinătate, premierul sud-coreean a declarat într-un interviu pentru E-Daily„În ciuda diferențelor dintre culturi și limbi, tinerii din întreaga lume se bucură de muzică și de BTS. Este uimitor! Deși nu înțeleg întreaga lume [univers] a muzicii lui BTS, îmi place foarte mult. Îmi doresc ca trupa să-și continue călătoria sa, să se dezvolte și, în viitor, să rămână aceia pe care oamenii din diferite părți ale lumii o iubesc. Sunt surprins de faptul că creativitatea grupului a captivat atât de mulți oameni. Am auzit că membrii sunt modești, muncitori și comunicabili … Sunt sigur că acestea nu sunt toate calitățile lor. Nu contează care este secretul succesului lor, nu pot spune în cuvinte cât de mândru sunt de BTS!”

Între timp, grupul de la Big Hit Entertainment a obținut cel de-al 6-lea trofeu cu melodia „IDOL”. Victoria trupei a fost anunțată pe 12 septembrie la emisiunea muzicală „Show Champion”!

Felicitări, BTS!

3 gânduri despre „BTS confirmă apariția la un nou show tv american, obține o nominalizare la premiile „AMAs” + altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s