Iubitul lui Goo Hara acordă un interviu și își arată rănile

Fostul iubit al lui Goo Hara iese pentru prima dată în public și oferă varianta lui cu privire la modul în care s-au desfășurat lucrurile în seara în care a avut loc bătaia cu Goo Hara și își expune rănile pe care acesta i le-a făcut. El neagă toate acuzațiile care îi sunt aduse.

Atenție: unele poze vă pot afecta emoțional!!

Fostul iubit al lui Goo Hara, denumit „A”, a oferit un interviu în data de 14 septembrie. Intervievatorul a remarcat că, la întâlnirea „A”, pe fața lui sunt cicatrici vizibile. „A”, care este un hairdesigner, a început: „I-am spus să ne despărțim prima dată  din cauza diferențelor noastre în ceea ce privește personalitățile. Cu toate acestea, reportajele potrivit cărora lupta ar fi fost de ambele părți sunt false.” Mai mult, „A” a arătat, de asemenea, că merge la tratament la spital pentru cicatricile sale, la fel ca și Hara, care este internată momentan din același motiv.

Intervievatorul a observat că pe fața lui A erau trei cicatrici de aproximativ 3 cm, una pe fruntea lui de aproximativ 4 cm și una sub sprânceana dreaptă, de aproximativ 5 cm. „A” a spus: „Nu știam că apelul meu la poliție pentru siguranța noastră va deveni o problemă atât de mare. Unele știri spun despre mine lucruri care sunt complet false fără consimțământul meu, așa că am decis să dau acest interviu. „ El a adăugat: „Nu am intrat în casa lui Hara. Parola pentru casă este ziua în care ne-am întâlnit. Folosim spațiul împreună.”

În ceea ce privește știrile privind violența pe ambele părți, „A” a răspuns: „N-am fost niciodată implicat într-o luptă fizică în toată viața mea, cu atât mai mult cu o femeie. [Dacă are] vânătăi, este pentru că am încercat să o calmez în timp ce ea mă loveao și mă zgâria. Jur că n-am intenționat să fiu violent.”

„A” a declarat apoi că nu a fost în contact cu Hara după incident, dar că Hara i-a trimis fotografii cu vânătăile ei  mamei lui” A”. În ceea ce privește motivul pentru care nu a reușit să răspundă la unele întrebări ale poliției, „A” a răspuns: „Am fost șocat de comentariile răutăcioase. În prezent, nu pot să primesc ajutor de la nimeni, nu știu ce să fac. Sufăr și de durere fizică și emoțională.”

„A” a răspuns și zvonurilor că ar amenința-o pe Hara: „Nu este adevărat, am fost iubiți, de ce aș face asta?” Nu înțeleg de ce au apărut astfel de zvonuri.”

În cele din urmă, „A” a spus: „Dacă este o crimă să fii tu cel care inițiază o despărțire, atunci este vina mea. Cu toate acestea, nu a fost un caz de asalt de ambele părți. Am fost iubiți, dar acum ne despărțim cu cicatrici de genul asta, și mă doare asta. Poate că nu sunt o celebritate, dar sper că Hara însăși va reflecta în privința asta, în afara statutului ei de celebritate, și îmi va cere scuze”.

Între timp, Hara se află încă la spital, dar a fost mutată din locuința în care stătea cu iubitul ei. După două zile în care nu a putut vorbi cu ea, agenția ei a oferit următoarea declarație: „După ce am confirmat cu familia ei, este adevărat că ea este spitalizată în prezent, nu am vorbit cu ea personal și, fiind o situație extrem de personală, este greu pentru noi ca agenție să oferim detalii suplimentare. La acea vreme, a fost greu să își contacteze apropiații și agenția. Ea va fi investigată cu seriozitate, însoțită de un reprezentant legal, după spitalizare.”

Un reporter KBS de la „Entertainment Relay” a vorbit cu un paznic de la fosta reședință a lui Hara și acesta a declarat: „Nu știu dacă poliția i-a luat pe cei doi implicați, dar au venit cu adevărat ofițeri de poliție. Imediat după, ea s-a mutat, la 13 septembrie, ora 19.30 (ora Coreei de Sud). „

Sursa1

Sursa 2

 

3 gânduri despre „Iubitul lui Goo Hara acordă un interviu și își arată rănile

 1. Alexandra

  Acum ce sa zic? Imi pare rau de el. Dar tot mi se pare putin amuzant. Adica si-a luat-o destul de frumos.
  Sunt mandra intr-un fel de Hara…ca tot se credea ca fetele sunt slabe si nu se pot apara singure.

  Apreciază

  Răspunde
 2. Pingback: Goo Hara își arată vânătăile prin intermediul Dispatch | K-pop Romania

 3. Pingback: Fostul iubit al lui Goo Hara neagă toate acuzaţiile aduse de vedetă – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s