Agenția lui Sunghoon din Sechs Kies intră în conflict cu YG + fanii se repliază și cer noi lămuriri

Situația membrului Sechs Kies este din ce în ce mai complicată, atât cu agenția lui cât și cu fanii, care au început să caute mai multe detalii legate de un contract al lui de publicitate.

În urma controverselor legate de comentariile lui Kang Sung Hoon și de presupusa deturnare de fonduri din fan clubul său, au apărut reportaje cu privire la faptul că agenția personală a lui Kang Sung Hoon, Hoony World (Forever2228), a încercat să se ocupe de întâlnirea recentă a fanilor din Taiwan sub numele YG EntertainmentEchipa legală YG Entertainment a declarat că în prezent analizează problema.

Organizatorul întâlnirii cu fanii din Taiwan încearcă în prezent să pornească un proces după ce Kang Sung Hoon ar fi anulat, în mod unilateral, evenimentul. El a afirmat că nu a putut fi evitat din cauza problemelor legate de vize, dar, potrivit știrilor din presă, responsabilitatea legală a căzut în mod neașteptat pe YG Entertainment. Agenția a declarat: „YG nu cunoștea aceste probleme și încercăm să confirmăm situația. Întâlnirea cu fanii a fost promovarea independentă a lui Kang Sung Hoon.”

În mijlocul acestor probleme, fanclubul lui Kang Sung Hoon se întreabă ce s-a întâmplat cu fondurile de publicitate făcută printr-o firmă de taxiuri pentru concertul său solo „The Gentle”, care a avut loc în 5 iunie. Potrivit fanilor săi, ei au donat 23.967.901 de woni (21.308 USD) pentru promoțiile solo și 20.000.250 woni (17.781,42 USD) pentru a fi utilizați pentru anunțurile de pe taxiuri. Cu toate acestea, unii fanii afirmă: „Nu am văzut niciun taxi care să îi facă publicitate lui Kang Sung Hoon .”

Compania de taxi G a declarat că nu a primit niciodată 20.000.250 de woni și că nu li s-a cerut să servească clienții de taxi cu bannerele lui Kang Sung Hoon pe vehiculele lor. Mai degrabă li s-a spus să parcheze 10 taxiuri în jurul concertului lui Kang Sung Hoon cu bannerele pe care le-au făcut.

Ce părere aveți despre toată această controversă?

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s