8 vedete și cadourile incredibile pe care le-au oferit familiilor

Toate aceste celebrități nu și-au uitat familiile atunci când conturile lor s-au umplut de bani.

Gesturile acestor celebrități făcute față de familie pot fi considerate ca semne ale afecțiunii și recunoștinței lor pentru rudele, părinții și frații lor. Haideți să cunoașteți  aceste 8 celebritati coreene care au dat făcut cadouri incredibile famililor lor!

8.Onew (SHINee)

Onew s-a lăudat că a cumpărat o mașină pentru tatăl său, iar mai târziu a dezvăluit că economisește bani pentru o locuință nouă pentru „ei” (familie).

7. Park Shin Hye:

Ea le-a cumpărat părinților un restaurant de tip grill pentru specialități din carne de vită, cu banii câștigați de actriță în ultimii 10 ani.

6. Seo In Guk:

Starul i-a cumpărat mamei sale, care locuiește în orașul Ulsan, provincia Gyeongsang de Sud, o cafenea, cu banii obținuți dintr-un premiu, adică 100 de milioane woni (89.000 dolari). Banii i-a câștigat la concursul de televiziune „Super Star K” de pe postul Mnet în 2009.

5. Taeyeon din Girls Generation:

Ea le-a cumpărat părinților cel mai scump apartament din orașul Jeonju, provincia Jeolla de Nord, în valoare de peste 900 de milioane de woni (800 000 de dolari), cu banii câștigați din cariera sa muzicală.

4. Nam Bo Ra:

Ea și-a ajutat frații să studieze și le-a dat bani sub forma unei alocații lunare. De asemenea, le-a cumpărat haine și a plătit taxa de școală în valoare de 400.000 de woni (357 dolari) pe lună pentru unul dintre frați.

3. Kyuhyun din Super Junior:

El le-a cumpărat părinților săi un apartament cu o valoare de aproape 1 miliard de woni (890 000 de dolari) și o clădire cu opt etaje în cartierul Myeong-dong, Jongno-gu, în nordul capitalei Seul, în valoare de 7,3 miliarde woni (6,5 milioane dolari), pe care a transformat-o într-o pensiune cu 67 de camere.

2. Bae Suzy:

Vedeta le-a cumpărat părinților săi o cafenea, o mașină de lux și o casă nouă în Gwangju, provincia Gyeonggi.

1. Won Bin:

El a construit o casă pentru părinții lui în 2008, în Jeongseon-gun, provincia Gangwon, unde a crescut. Casa construită de el are o suprafață de 387 metri pătrați,  două etaje și a fost un cadou pentru a le mulțumi părinților săi că l-au crescut.

 

Sursa

 

 

 

Un gând despre „8 vedete și cadourile incredibile pe care le-au oferit familiilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s