Seo In Guk își cere scuze pentru incidentul cu serviciul militar

Seo In Guk a atins tema scandalului de anul trecut, privitor la înrolarea lui în armată. 

Pe 28 septembrie a avut loc conferința de presă dedicată lansării noii drame de pe canalul tvN „The Smile Has Left Your Eyes”, versiunea coreeană a dramei japoneze cu același nume. Evenimentul a avut loc în Amoris Hall din Seul, la care au luat parte Yo Je Won, actorii Seo In Guk, Jung So Min, Park Sung Woong, So Eun Su și Jang Eung Nam.

Subiectul dramei e bazat pe un serial japonez din 2002 „Hundred Million Stars From the Sky” și povestește despre un tip ucigaș pe nume Kim Mu Yong (jucat de Seo In Guk), care este învinuit de omor, și o femeie pe nume Yoo Jin Kan (personaj interpretat de Jung So Min). În mod neașteptat între cei doi apar afecțiuni emoționale asemănătoare. Park Sung Woong va juca rolul detectivului Yoo Jinkuk, fratele mai mare al eroinei principale, care nu are deloc încredere în Mu Yong.

În timpul evenimentului Seo In Guk a atins tema scandalului din anul 2017. Când actorii și-au prezentat rolurile, el s-a ridicat și în mod direct și-a cerut scuze din cauza scandalului, spunând: „Pot să spun ceva? În primul rând, vreau să mulțumesc jurnaliștilor care sunt prezenți la această conferință de presă, și, înainte să încep, vreau să-mi cer scuze pentru că am creat neînțelegeri până în acest moment. Eu voi interpreta rolul lui Mu Yong și voi depune efort să joc corect.”

„Mu Yong are o energie interioară, care îi face pe ceilalți oameni să-l ia pe un monstru. Cred că este un erou destul de periculos, care pune în joc tot ce este în jurul lui, chiar și pe el însuși. Cum a mai spus Jin Kan, el este cel care este în căutarea propriilor valori, în căutarea acele călduri din interior care nu este destul de exprimată, și anume în acest moment eroii principali încep să se cunoască.”

Cu un an în urmă, știrile spuneau că Seo In Guk știa de diagnoscul său (osteocondroză), care îl eliberează de serviciul militar obligatoriu, cu mult timp înainte de înrolare, dar totuși a mers în armată. Cu toate că diagnosticul a fost pus în martie 2015, actorul nu a făcut nimic pentru tratarea bolii. El a început serviciul militar în martie 2017, dar a fost supus unui examen medical adăugător, după care a fost eliberat de armată. Jellyfish Entertainment a publicat o declarație oficială care neagă zvonurile și care ăși cere scuze pentru neplăcerile create.

Premiera dramei va avea loc pe 3 octombrie.

sursa: yesasia

Un gând despre „Seo In Guk își cere scuze pentru incidentul cu serviciul militar

  1. Pingback: [CCC] Seo In Guk își cere scuze pentru scandalul său cu serviciul militar | K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s