De ce a fost Nam Tae Hyun nefericit în perioada de la YG Ent.?

Nam  Tae Hyun a acordat un interviu în care a povestit motivele pentru care a fost nefericit în perioada dinainte de părăsirea YG Entertainment și reafirmă faptul că nu s-a certat cu cei de la agenție, acesta nefiind motivul pentru care a ales să fie pe cont propriu.

La doi ani după ce a debutat ca membru al trupei WINNER în 2014, Nam Tae Hyun a părăsit grupul și agenția sa YG Entertainment în noiembrie 2016. În anul următor, și-a format propriul grup, South Club, care a lansat primul său EP „90” în iunie 2017.

Cântărețul a acordat recent un interviu  ziarului Chosun Ilbo pentru a vorbi despre cariera sa muzicală și cum s-au schimbat lucrurile de la plecarea sa din WINNER. Observând că întrebarea care i s-a adresat cel mai des este „motivul pentru care a părăsit YG”, idolul a explicat: „nu am plecat în termeni proști. Am vrut să trăiesc ca mine, în stilul meu.”

El a continuat: „Mi s-a părut stresant faptul că chiar și atunci când mă odihneam, un paznic de la securitate și un manager mă urmau întotdeauna, chiar și în parcare sau când mă duceam la magazinul alimentar”.

Nam Tae Hyun a dezvăluit, de asemenea, că, deși participase la scrierea și compunerea cântecelor grupului WINNER, el nu se bucura de procesul de a lucra la muzică: „A fost un joc de supravietuire”, și-a reamintit el. „Eram preocupat doar să găsesc versuri care prind sau ceva care să creeze dependență și care să se potrivească stilului grupului. Nu eram deloc fericit.”

Când a fost rugat să numească cel mai greu atunci când ești pe cont propriu, Nam Tae Hyun a răspuns că trebuie să-și stabilească singur în fiecare zi ce va face a doua zi. „În fiecare seară compania noastră ne trimitea un mesaj sms cu programul nostru, iar tot ce trebuia să facem era să mergem acolo unde programul ne spunea să mergem”, și-a reamintit el râzând.

Nam Tae Hyun a remarcat, de asemenea, că nu a fost ușor să găsească locuri pentru evoluțiile trupei South Club: „Am simțit că ar trebui să fac ceva, oricum”, a spus el, împărtășind că la un moment dat el chiar a luat în considerare să își ia un job part-time la un bar de muzică. Cu toate acestea, el a decis în cele din urmă: „Prefer să-mi petrec timpul concentrându-mă pe muzica [compusă]”.

South Club se pregătește în prezent să lanseze al doilea  mini-album pe 24 octombrie. Trupa va organiza, de asemenea, un concert solo în data de 27 octombrie la West Bridge Live Hall din Seul.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s