Jang Seung Jo din „Familiar Wife” spune că soția lui crede că personajul lui Ji Sung este soțul model

Jang Seung Jo a jucat împreună cu Ji Sung în drama „Familiar Wife” . De curând, actorul a devenit tătic și a vorbit într-un interviu despre viața lui de familie și carieră.

Despre serialul în care a jucat, el a spus: „Soția mea a găsit că Cha Joo Hyuk [personajul lui Ji Sung în” Familiar Wife „] este de încredere. M-am întrebat dacă aș fi așa. Eu nu sunt un multitasker. M-am certat cu soția mea în timp ce conduceam și am luat-o accidental pe un drum greșit. Soția mea a spus la vremea respectivă: „Seo Woo Jin (personajul lui Han Ji Min) își certa soțul, deoarece Cha Joo Hyuk este exact așa:” Eu am reacționat cam așa: „De ce îl aduci în discuție pe Cha Joo Hyuk într-un moment ca acesta?“

Jang Seung Jo este căsătorit cu Lina, o actriță de musical care a făcut parte din grupul de fete CSJH, înainte de a-și face un nume în musicaluri precum „Jekyll și Hyde”, „Cocoșatul de la Notre Dame”, „Monte Cristo” . Primul lor copil s-a născut luna trecută.

Jang Seung Jo a spus: „În cele din urmă, sunt recunoscător și trăiesc o viață fericită. Adesea îi spun că sunt fericit că s-a căsătorit cu mine. Sunt și mai recunoscător acum că avem un copil. Mă bucur că este lângă mine. Soția mea spune mereu că sunt un soț bun, dar am lipsuri de multe feluri. Când spun lucruri de genul asta, mă simt ca și cum aș fi mai mic, haha.”

Despre noile sale îndatoriri de tată, el a spus: „Se pare că să fii părinte este foarte greu. Când m-am uitat la nașterea soției mele, am simțit atât de multă dragoste și respect față de ea. Scopul meu este să fiu un tată bun. Fiind un soț bun și un bun prieten este, de asemenea, inclus în definiția de a fi familie. Vreau ca familia mea să vad[ că sunt o persoană bună.”

El a adăugat: „Mi s-a oferit o șansă să apar la un show de divertisment despre familie, dar nu vreau să-mi dezvălui viața privată. O să-mi fac liniștit munca și să-mi cresc copilul în liniște. Soția mea este de acord cu mine și, de fapt, era mai mult împotriva ideii de a face un astfel de show.”

De asemenea, și-a exprimat recunoștința față de popularitatea serialului „Familiar Wife”. „Nu știu cât va dura acest interes, dar este un motivator foarte bun. Singura parte care este vizibilă pentru mine este că numărul meu de urmăritori de pe Instagram a crescut. Mă surprinde în fiecare zi.”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s