Soyou vorbeşte despre posibilitatea reunirii trupei SISTAR

Pe 2 octombire, Soyou a oferit un interviu în cadrul Starship Entertainment, pentru a vorbi despre albumul ei solo, „Part.2 RE:FRESH”

În timpul interviului, discuția a ajuns la tema SISTAR, trupă ce a fost destrămată în luna mai a anului trecut, după 7 ani de activitate. Hyorin și Bora au decis să plece la alte agenții, iar Dasom și Soyou și-au reînnoit contractele cu Starship Entertainment.

Soyou a spus: „Este un clișeu să spui că ne aștepta un final fericit, dar nu este deloc așa. Noi, membrele, încă ne contactăm și ne întâlnim. Ne susținem reciproc, iar asta e minunat.”

Când artista a fost întrebată despre posibilitatea trupei SISTAR de a se reuni, ea a răspuns: „Trebuie să fiu atentă când vorbesc despre acest subiect. La urma urmei, noi am luat această decizie după multe discuții, în timpul cărora au apărut multe momente interesante.”

Ea a continuat: „SISTAR s-a menținut 7 ani cu tinerețea noastră. Cu alte cuvinte, eu cred că „tinerețea” noastră se va schimba și ea.” Apoi a adăugat: „Dacă peste 10 ani oamenii ne vor ține minte, ar fi posibil să ne reunim, dacă vom fi sănătoase. Bora și Dasom se ocupă cu actoria acum, dar încă iubesc muzica. Hyorin a revenit vara trecută cu noi melodii, de aceea, vara viitoare va fi rândul lui Soyou.”

„Desigur, asta nu înseamnă că nu mă gândesc deloc la SISTAR. Eu sper că oamenii vor asculta noua mea melodie solo și vor avea mai puține regrete că trupa s-a destrămat” – a încheiat Soyou, cu zâmbetul pe buze.

sursa: yesasia

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s