BTS apare la ‘The Graham Norton Show’ alături de Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike

Imagini pentru bts 'The Graham Norton Show'

Trupa BTS a debutat la postul prestigios BBC din Anglia la ‘The Graham Norton Show’ și a profitat de ocazie pentru a anunța lansarea în cinematografe a filmului ” Burn the Stage: the Movie”.

Participarea membrilor BTS la ‘The Graham Norton Show’ a avut loc după ce membrii trupei au încheiat cu succes cele două concerte din Londra, în care, din păcate, Jungkook nu a putut dansa din cauza unei accidentări. Dealtfel, acesta a vorbit în interviul acordat la show-ul BBC despre accidentul său și a spus că are mai multe copci la rană, la care Graham Norton a răspuns: „atât de multă lume și-ar dori să îl pupe (piciorul) ca să îți treacă.”

Gazda a mai remarcat absența lui Jimin, care nu a putut participa din cauza unor dureri musculare severe. Apoi Graham Norton a prezentat publicului englez rezultatele deosebite ale trupei BTS, printre care faptul că membrii săi vor apărea pe coperta revistei TIME și discursul membrilor de la Adunarea Generală ONU.

Invitații care au participat alături de BTS la show au fost și ei foarte impresionați de idoli: actorul chipeș Jamie Dornan s-a oferit să facă și el parte din BTS, dacă Jimin lipsește, iar lui Whoopi Goldberg i-au plăcut atât de mult cuvintele spuse de liderul RM, despre mesajul pe care BTS vrea să îl transmită, încât a vrut să își dea jos cămașa pe loc, pe care le-a oferit-o membrilor BTS, pentru a le mulțumi pentru toată bucuria pe care o aduc lumii. Aceasta a făcut și poze în culise cu cei șase băieți, în timp ce vedetele prezente la interviu și-au făcut selfie-uri în fața publicului cu idolii.

RM a spus în timpul emisiunii: „Suntem foarte norocoși să trăim într-o perioadă a rețelelor de socializare dar sinceritatea noastră în muzică, evoluții și dragostea ARMYs au realizat asta”, adăugând: „Viața este plină de dileme și avem întotdeauna durerea din interior. Când vine lumina, avem mereu umbrele, pe care nu le putem evita, dar ar trebui să găsim mereu calea de a ne iubi pe noi înșine, în special pe tinerii care ar trebui să fie fericiți și să își trăiască viața lor”.

Marcându-și debutul în televiziunea britanică, băieții au cântat și hitul „IDOL” de pe albumul „Love Yourself: Tear”, și , în același timp, au făcut și un anunț oficial fanilor: primul film de lung-metraj al trupei va fi lansat în cinematografe în 15 noiembrie. Filmul va spune povestea din spatele turneului trupei din anul 2017 intitulat „WINGS”.

 

Surse: allkpop, justjared.com

5 gânduri despre „BTS apare la ‘The Graham Norton Show’ alături de Whoopi Goldberg, Jamie Dornan, Rosamund Pike

  1. Adi

   Jimin, j-hope, v si jk
   Jos pălăria pentru v care a putut sa tina locul colegilor săi fiind in centru si avand o energie greu de ignorat.
   Văzând prestația imi dau seama ce gol se simte fara 2 membrii.
   Sper sa se faca bine repede jimin si jk. Nu sunt obișnuită sa-l vad pe jk asa cuminte pe un scaun.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 1. Mika

  Wow! Chiar dacă sunt obosiți sau răniți, tot au reușit să arate uimitor! Uimitor! Au atâta energie în ei de parcă nu sunt deloc obosiți! Sunt mândră de ei!
  Mai ales V m-a uimit cel mai mult pentru că a reușit să țină locul colegilor săi! A avut o energie uimitoare! 😱

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s