Staff-ul K-dramei “Devilish Joy” nu a fost plătit?

Echipa de producție a serialului MBN “Devilish Joy” a răspuns acuzațiilor referitoare la neplata salariilor actorilor și staff-ului din serial, în care joacă  Choi Jin Hyuk, Hoya (Lee Ho Won) și Lee Joo Yeon (Jooyeon din After School).

Pe 25 octombrie, compania de producție a dramei Golden Thumb Pictures a declarat: „Serialul este o drama pre-produsă, așa că, inițial, a trebuit să finalizăm plățile până în august. Dar filmarea pentru drama a durat mai mult decât ne-am fi așteptat. Este adevărat că nu am plătit câțiva membri ai personalului, dar totul s-a fost rezolvat atunci când am promis că vom termina plățile până în noiembrie „.

Compania a vorbit, de asemenea, despre salariile neplătite ale actorilor ca Song Ha Yoon, Hoya (Lee Ho Won) și Lee Joo Yeon. „Salariile actorilor sunt calculate în următoarea lună de după difuzare. Astfel, plățile pentru difuzarea din septembrie vor fi efectuate în luna octombrie. Astfel, actorii vor fi plătiți la sfârșitul acestei luni. Plățile pentru difuzarea din octombrie vor fi efectuate la sfârșitul lunii noiembrie.”

„Devilish Joy” spune povestea de dragoste dintre un medic numit Gong Ma Sung (interpretat de Choi Jin Hyuk), care suferă de „Tulburarea de memorie a Cenușăresei”, și fosta actriță Joo Ki Bbeum (Song Ha Yoon). Hoya (Lee Ho Won) și Jooyeon interpretează al doilea cuplu al serialului, comic și ușor bizar, format din fiul unui chaebol cam zăpăcit și naiv, complet neinteresat de afaceri și imperiul pe care urmează să îl moștenească, cu vise de a deveni un actor renumit, și o actriță de succes mai ciudată. Serialul este deja la final, ultimul său episod fiind difuzat în 25 noiembrie.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s