Cine va fi soțul lui Song Hye Kyo în drama „Encounter”?

După cum a fost anunțat deja, serialul „Encounter” va spune povestea de iubire dintre personajul lui Song Hye Kyo, o femeie divorțată, și un tânăr simplu și visător interpretat de Park Bo Gum. Dacă până acum nu a fost precizat cine va interpreta rolul soțului lui Song Hye Kyo, iată că acum producătorii vin să dezvăluie identitatea actorului ales.

Ei bine, acesta este  Jang Seungjo. Actorul născut în 1981 și-a făcut debutul prin drama „Quiz from God 4.” El a câștigat multă popularitate după ce publicul l-a descoperit în serialul „Money Flower”, care a avut premiera în 2017. Actorul este căsătorit cu actrița de musicaluri Lina încă din 2014 și cei doi au un băiețel care s-a născut în septembrie 2018. Ultima lui apariție într-un serial TV a fost drama „Familiar Wife” unde a jucat alături de Ji Sung. Serialul s-a încheiat în urmă cu o lună.

Agenția sa, Neos Entertainment, a declarat: „Jang Seungjo șa confirmat apariția în noua drama” Encounter „. În curând se va alătura echipei la filmări.” 

După cum spuneam, „Encounter” va spune povestea lui Cha Soohyun (Song Hye Kyo) și  a lui Kim Jinhyuk (Park Bo Gum). Cha Soohyun este o mamă divorțată care provine dintr-o familie bogată. Ea a fost forțată într-o căsătorie aranjată de mama ei, care a sacrificat fericirea lui Cha Soohyun pentru cariera soțului ei. Cu toate acestea, soțul bogat al lui Cha Soohyun o va abandona atât pe ea cât și pe copilul lor.

Kim Jinhyuk este un bărbat obișnuit care lucrează în diferite locuri de muncă cu jumătate de normă, depunându-și CV-ul la diferite companii. După ce a fost respins de mai multe companii, el merge într-o excursie în străinătate unde se întâlnește cu o femeie. Kim Jinhyuk este descris ca un tânăr nevinovat care știe să găsească fericirea în lucrurile mici.

Drama„Encounter” este programată să fie difuzată din 28 noiembrie, așa că publicul va trebuit să mai aștepte o lună de zile.

 

Sursa: kstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s