Actorii care se pricep foarte bine la a săruta

Male Actors Who Amaze With Their Kissing Skills

Există multe motive pentru care mulți preferă să se uite la seriale romantice, printre care clișeurile adorabile, întorsăturile surprinzătoare, personajele, povestea de dragoste care te lasă fără suflu și lista poate continua. Însă, este de necontestant că scenele unde sunt săruturi reprezintă unele dintre cele mai captivante și așteptate momente din drame.

Mai jos avem o listă cu 10 actori, nu neapărat într-o ordine anume, care au uimit audiența cu abilitățile lor în arta săruturilor.

1. Gong Yoo

Cunoscut pentru abilitățile sale de a crea o atmosferă romantică, o scenă care implică un sărut cu Gong Yoo promite să impresioneze. De la filme, precum Finding Destiny, și până la seriale, Goblin, actorul i-a cucerit pe telespectatori cu frumoasele scene în care trebuie să se sărute.

2. Park Seo Joon

Park Seo Joon ne-a furat inimile de atâtea ori cu scenele sale fierbinți cu săruturi. De la scenele cu săruturi intense și pe fugă din drama A Witch’s Romance, până la cele draguțe, inocente din serialul Fight My Way, actorul a demonstrat că se pricepe la acest capitol. Cel mai nou proiect la care a lucrat este producția What’s Wrong with Secretary Kim, unde a cucerit multe persoane cu chimia pe care a avut-o cu colega sa, Park Min Young.

3. Yoo Yeon Seok

Yoo Yeon Seok a jucat recent în serialul Mr Sunshine, unde a interpretat personajul Goo Dong Maw, șeful facțiunii Hanseong. Chiar dacă nu a avut nicio scenă ce implica să se sărute, actorul a fost iubit pentru modul în care a jucat personajul său. Însă, Yoo Yeon Seok a ajuns în vizorul telespectatorilor datorită sărutului pasional cu actrița Moon Chae Won din filmul Mood of the Day.

4. Yoo Seung Ho

Acesta a intrat în lumea actoriei încă de mic și a cunoscut o transformare de la actorul-copil drăguț, inocent la actorul matur și foarte masculin. Yoo Seung Ho are o carismă aparte, iar scenele lui cu săruturi sunt atât intense, cât și tandre. A jucat recent în serialul I Am Not a Robot, unde a demonstrat abilitatea sa.

5. Lee Jong Suk.

Lee Jong Suk a jucat în drame hit, precum Pinocchio, I Hear Your Voice, W și While You Were Sleeping, și în toate a avut scene romantice în care ne-a arătat cât de bine știe să sărute, fiecare sărut fiind unic și cucerind multe fane.

6. Jo Jung Suk

Chiar dacă a ieșit în evidență cu rolul său din filmul Architecture 101, unde într-un mod hilar a încercat să-și învețe cel mai bun prieten cum să sărute, Jo Jung Suk în cele din urmă și-a urmat sfaturile în următoarele producții. De la săruturile drăguțe cu Park Bo Young din drama Oh My Ghostess, până la cele fierbinți și pasionale cu Gong Hyo Jin pentru serialul Don’t Dare to Dream, actorul a demonstrat că este un profesionist la scenele romantice.

7. Choi Jin Hyuk

Choi Jin Hyuk ne-a arătat mai multe tipuri de săruturi, însă cea mai recentă scena a sa din drama Devilish Joy a devenit una memoribilă. Chiar dacă personajul său își uită în fiecare zi amintirile, aceasta demonstează în final dragostea pe care o are pentru Joo Ki Bbeum printr-un sărut foarte frumos și pasional.

8. Seo In Guk

Seo In Guk a avut de asemenea parte de un sărut intens alături de Seo Eun Soo în serialul The Smile Has Left Your Eyes. Chiar dacă actorul joacă un personaj manipulator care ajunge să se încurce cu două tipe ce sunt prietene, în scena de mai jos ne arată că se descurcă foarte bine la a livra un sărut credibil.

9. D.O. (EXO)

Nu este prima dată când D.O. are de filmat o scenă unde trebuie să se sărute, însă artistul a lăsat fără glas mulți telespectatori cu sărutul său din serialul 100 Days My Prince. Actorul poartă un hanbok foarte frumos, iar declarația lui sinceră și sărutul tandru au făcut ca inimile multora să o ia la galop.

10. Ha Seok Jin

Întrucât are o experință vastă în arta sărutatului, Ha Seok Jin a vorbit recent despre scenele sale populare în care trebuia să se sărute. De la sărutările spontane pe canapea cu actrița Jun So Min pentru serialul Something About 1%, până la cele sincere, prudente pentru drama Drinking Solo alături de Park Ha Sun, actorul ne arată versalitatea sa.

Care v-a plăcut mai mult?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Actorii care se pricep foarte bine la a săruta

  1. Bubxy

    Nu am urmarit toate serialele amintite in articol, dar Park Seo Joon si Lee Jong Suk se descurca foarte bine cu saruturile. D.O m a surprins, e chiar foarte bun! Si in afara listei, personal imi place cel mai mult Ji Chang-wook, chiar se pricepe!

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s