SM Entertainment nu l-a vrut pe Lee Joon Ki!

 

Actorul Lee Jun Ki a povestit că în trecut și-a dorit să devină idol și s-a prezentat și la audițiile organizate de compania SM.

Lee Jun Ki a vorbit despre visele sale de a deveni cântăreț în ultimul episod al emisiunii  “Ask Us Anything”. Kim Heechul a vorbit despre faptul că actorul a lansat mai multe albume și a amintit și faptul că are o voce foarte bună, iar IU a completat: „Este foarte bun dansator.”

Actorul a explicat: „Cânt uneori la întâlnirile cu fanii mei. Formatul tipic pentru întâlnirile fanilor cu actorii este ca aceștia să vorbească în fața fanilor lor. Dar îmi place să cânt și să dansez, așa că m-am gândit la asta ca să-mi arăt talentele în fața fanilor mei”.

Heechul l-a întrebat pe Junki: „Deci, visai inițial să devii cântăreț?Kang Ho Dong a răspuns: „Cred că s-a dus la o mulțime de audiții”.

Lee Joon Ki a dat din cap aprobator, apoi a răspuns că a mers la audiții pentru a fi primit în agenția lui Heechul, SM Entertainment. „Am fost la audiție,  dar nu am intrat.”

Heechul, surprins, a exclamat că SM Entertainment a făcut clar o greșeală. Lee Joon Ki a continuat: „Știți că SM a avut audiții în fiecare sâmbătă”, iar Heechul a răspuns: „Așa e, m-am dus și eu la audițiile deschise [sâmbătă]”.

Lee Joon Ki a continuat: „Pentru a merge la audiții, am călătorit până la Changwon”, iar  Heechul a spus: „Am călătorit și eu din provincia Kangwon!” Lee Joon Gi a răspuns în glumă: „[Changwon] este mai departe! „

Actorul a continuat să-și demonstreze abilitățile la cântat și dans în timpul episodului, alăturându-i-se pentru puțin timp lui IU în interpretarea live a melodiei „Meaning of You”. Vă invităm să ascultați clipul duetului lor supurinzător și dansul freestyle al lui Lee Joon Ki de mai jos:

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s