BTS și Charlie Puth anunță o colaborare pentru premiile „MGA 2018”

Imagini pentru bts and charlie puth

Organizatorii premiilor 2018 MBC Plus x Genie Music Awards” sau altfel spus 2018 MGA” pregătesc un spectacol de excepție, având printre invitați și vedete de talie internațională!

Potrivit rapoartelor din 16 octombrie, cântărețul american Charlie Puth și trupa japoneză GENERATIONS au confirmat participarea la prima ediție a acestei festivități de premiere. Tot atunci se anunța că aceștia vor evolua cu unele dintre cel mai faimoase melodii ale lor, dar și despre posibilitatea de a colabora cu artiști k-pop. Ei bine, acum totul este posibil!

Pe 29 octombrie, organizatorii evenimentului au dezvăluit că Charlie Puth va colabora cu trupa BTS pentru un moment special. Din păcate, nu se știe despre ce melodie este vorba, însă unii presupun că va exista o colaborare între Puth și mezinul Jungkook, ambii interpretând piesa „We Don’t Talk Anymore”.

Reamintim, atât BTS, cât și Charlie Puth au spus de mai multe ori că sunt fani ai fiecăruia pe Twitter, iar publicul așteaptă cu nerăbdarea interacțiunea acestora. Mai mult, în timpul unui interviu, Puth a recunoscut că iubește muzica de la BTS și că abia așteaptă să-i cunoască pe membri personal.

Evenimentul va avea loc pe 6 noiembrie la Namdong Gymnasium din Incheon.

sursa

Un gând despre „BTS și Charlie Puth anunță o colaborare pentru premiile „MGA 2018”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s