Hoya vorbește despre scena sărutului cu Jooyeon din After School, relații + altele

În ultima vreme, cariera lui Hoya a fost plină: idolul tocmai a încheiat  aparițiile sale ca antrenor de dans în „Dancing High” și rolul său din K-drama „Devilish Joy„, unde a format cuplul secundar împreună cu fosta membră After School, Jooyeon.

Hoya (Lee Ho Won) a acordat recent un interviu pentru bnt International. Pasiunea starului pentru actorie rivalizează în prezent cu dragostea sa pentru dans, deși pentru el să facă ambele simultan are un preț mare. Idolul a spus că a putut să doarmă doar o oră pe noapte, timp de aproximativ două luni. Cu programul său aglomerat, însă, Hoya se asigură că îi rămâne ceva timp și când lucrează la filme sau drame: „Văzând atât de mulți oameni [prin muncă] devine obositor, așa că cel puțin o dată la două săptămâni, îmi iau o pauză pentru mine.”

Despre personajul său din K-drama “Devilish Joy,” Hoya a spus: „Sincer, personajul meu Sung Ki Joon și cu mine suntem  complet opuși. Deci, să-l joc a fost într-adevăr ciudat la început.” Scena sărutului său cu Lee Joo Yeon din drama a creat o adevărată agitație pe internet și el a spus: „Am fost foarte curios. Cum ar fi să filmezi o scenă de sărut în fața unui număr mare de oameni. Dar când a venit vremea să o fac, nu m-am gândit la nimic. Cred că mă gândeam doar la ce unghi ar arăta cel mai bine pentru camera de filmat.”

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care le-a obținut ca actor a fost de la Jo Jung Suk: „El a spus că, chiar dacă m-am pregătit mult pentru un rol, să uit totul și să fiu confortabil în acel moment”.

Lumea relațiilor este, în principiu, străină de Hoya, care a spus că nu s-a întâlnit mult timp cu cineva: „Nu-mi amintesc cum e, a trecut atât de mult”, a spus Hoya. „Dar, mai degrabă decât să doresc să ies cu cineva, munca vine pe locul întâi pentru mine. Chiar dacă începe să-mi placă pe cineva, mai degrabă decât să-mi exprim interesul,  termin doar ca să o las să plece.”

„M-am gândit chiar că nu mă voi căsători niciodată, dar îmi plac prea mult copiii, așa că asta s-a schimbat puțin”, a spus Hoya, adăugând că lucrul cu tinerii de la „Dancing High” l-a făcut să vrea să aibă copii în viitor chiar mai mult. Îi place atât de mult încât ia în considerare chiar și predatul în viitor. „Inițial am avut o părere negativă despre a deveni profesor, pentru că simțeam că voi părăsi acțiunea, dar după ce am experimentat un pic prin „Dancing High”, nu cred că ar fi așa de rău”.

Aflându-se în industrie de ceva timp, Hoya a abandonat speranțele nerealiste pe care le-a avut ca și copil. El a spus: „Când eram tânăr, am avut multe speranțe [de a face totul dintr-o singură lovitură]. Dar nu mai am. Nu mă înfrunt pe mine însumi sau nu pot face mari lucruri din lucrurile mici. Lucrurile pe care le faci toate strălucesc puțin câte puțin; nu există niciun lucru care să vă aducă brusc în prim-plan în lumina reflectoarelor.”

Un alt lucru care s-a schimbat pentru Hoya odată cu experiența este ușurința lui de a fi el însuși și de a nu-și face griji atât de mult pentru imaginea lui. „M-am îngrijorat foarte mult cu privire la cum m-au văzut oamenii. Când eram începător, purtam  întotdeauna o mască și rămânem ascuns când ieșeam afară, dar acum doar mă plimb confortabil.”

Obiectivul lui Hoya pentru moment este să se definească [ca cântăreț și actor] înainte ca vârsta de 20 de ani să dispară, precum și să experimenteze multe lucruri diferite. „Fie că joc, fac muzică, vreau să fac cât pot, până la punctul în care oamenii ar putea spune: ” S-a întors din nou? „

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s