IU se menține în vârful clasamentelor cu “Bbi Bbi” pentru mai mult de 2 săptămâni

IU a lansat “Bbi Bbi” în data de 10 octombrie iar melodia a reușit să rămână în fruntea topurilor coreene.

La sfârșitul săptămânii trecute,  “Bbi Bbi”  continua să domine clasamentele real-time și iChart, poziție fruntașă pe care și-a menținut-o încă de la 10 octombrie. De asemenea, melodia și-a păstrat locul fruntaș și în topurile zilnice 100 de la Melon și Naver.

Mai mult, cântecul s-a menținut pe locul 2 în topul zilnic 100 de la Genie și în topul Genie real-time 10, în clasamentul Bugs zilnic și în cel real-time și în clasamentul zilnic și realtime de la Soribada, și a rămas pe locul trei în clasamentele zilnice și real-time de la Mnet.

După cum spuneam, IU impresionează atât cu pozițiile fruntașe obținute de meloda ei cât și perioada lungă pentru care a rămas sus în aceste clasamente.

În data de 23 octombrie, “Bbi Bbi”  a realizat și un perfect all-kill, dominând toate topurile muzicale digitale real-time  — Melon, Genie, Bugs, Mnet, Naver și Soribada.

Melodia lui IU este lansată pentru a aniversa 10 ani de la debutul cântăreței/autoarei în industrie și a reușit în numai 24 de ore să obțină și un alt record pe Melon: 1.42 milioane de ascultători! Videoclipul său, de asemenea, a obținut deja peste 26 de milioane de vizualizări.

Felicitări lui IU!

 

Sursa: hellokpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s