Yoon Kyun Sang este șocat de apariția lui Kim Yoo Jung

Watch: Yoon Kyun Sang Is Baffled By Kim Yoo Jung’s Shocking Appearance

Drama JTBC “Clean with Passion for Now” tachinează fanii cu un prim teaser MV.

Videoclipul ointroduce pe Gil Oh Sun (jucată de Kim Yoo Jung), o femeie pasionată de  căutarea de locuri de muncă, care nici măcar nu are timp să facă curățenie în urma ei. Acesteia nu-i pasă de petele de pe hainele ei sau că bluzele pe care le pune pe ea au mai fost purtate înainte și sunt transpirate.

Văzând atitudinea lipsită de griji a lui Kim Yoo Jung, Yoon Kyun Sang pare îngrozit și strigă: „Se pare ca nu s-a schimbat timp de o săptămână! Petele pe hainele ei! Iar părul care arată ca și cum nu ar fi fost spălat timp de trei zile!” El este încurcat și șocat aspectul lui Kim Yoo Jung. Cu toate acestea, el apucă să întrebe totuși:  „Dar de ce? …”, iar Kim Yoo Jung îi zâmbește luminos. Spectatorii se pot aștepta să îi vadă pe acești doi oameni care par să nu aibă nimic în comun devenind din ce în ce mai apropiați, în timp ce scenariul va evolua.

„Clean with Passion for Now” se bazează pe webtoon cu același nume și va descrie povestea de dragoste dintre Jang Sun Kyul (interpretat de Yoon Kyun Sang), directorul unei companii de curățenie care are mizofobie, și Gil Oh Sun, care intră să lucreze în compania condusă de acesta. Drama va fi regizată de Noh Jong Chan, care a regizat „Queen Insoo” și „Cruel Palace – War of Flowers”  și este scrisă de Han Hee Jung, care a scris „Gunman in Joseon”.

„Clean with Passion for Now” va avea premiera în 26 noiembrie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s