Hongki din FT Island s-a transformat într-un megastar student pentru drama „I Hate You Juliet”

Hongki și Jung Hye Sung au fost văzuți filmând într-un campus universitar pentru drama „I Hate You Juliet”.

Hongki a revenit de la ultimul concert susținut de trupa FT Island în Japonia și, imediat, a reînceput filmările pentru comedia romantică „I Hate You Juliet”, în care va juca rolul principal masculin, având-o ca parteneră pe Jung Hye Sung. Cei doi au fost surprinși la Universitatea Gimpo, lângă Incheon. Cei doi parteneri par să se înțeleagă foarte bine la filmări și lui Hongki i se potrivește foarte bine imaginea de student/megastar.

În drama „I Hate You Juliet”, Lee Hongki va avea de interpretat rolul lui Cha Yool, un star de top care ajunge student la universitate, și Gu Na Ra (Jung Hye Sung) va fi o studentă care învață să scrie de piese de teatru.

Hongki a fost un copil-actor extrem de iubit al Coreei de Sud, iar ca idol a continuat să joace, atunci când timpul i-a permis. Dintre rolurile sale de la maturitate amintim: “You’re Beautiful,” “Modern Farmer,” “Hwayugi”.  Jung Hye Sung a apărut și ea în multe seriale, printre care și “Remember,” “Moonlight Drawn by Clouds,” “Chief Kim,” “Oh, My Venus”, „Doubtful Victory”, „Manhole”.

Cei doi au postat și un filmuleț cu ei făcut în perioada în care Hongki a revenit solo cu albumul „DO n Do”, fapt care demonstrează că idolul își petrece timpul între filmările la serial, promovările solo și concertele cu trupa FT Island.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s