Junsu din JYJ a revenit deja în viața publică!

La numai câteva zile de la revenirea în viața publică, Junsu din JYJ a vorbit despre armată și multe altele.

Kim Junsu a lăsat serviciul său obligatoriu în urmă, iar într-o emisie V Live din 7 noiembrie, care a avut loc înaintea primului său eveniment public, în care a semnat autografe pentru fani care l-au așteptat cu mare drag să revină în viața civilă, idolul a spus că încă nu  poate realiza că armata s-a terminat.

Cântărețul a spus că, datorită faptului că a servit ca polițist, a reușit să se mențină ușor în ochii publicului. „Dacă n-aș fi petrecut timp în unitatea de promovare, n-aș fi avut multe fotografii cu mine, dar pentru că am fost acolo, am fost ocazional pe scenă și în unele momente au fost niște fotografii cu mine [în presă]. Uitați de ofițerul de poliție Kim Junsu și gândiți-vă doar la el ca la o scurtă amintire.”

Apoi a menționat că fanii lui îl tachinează despre incapacitatea lui de a-și modela părul, spunând: „Este adevărat. Nu am mâini foarte pricepute. Am încercat să-mi pun puțină ceară în părul din respect pentru public [în poliție], dar a fost atât de greu. Chiar și oamenii care lucrau în cazarmă erau mai buni decât mine.”

Kim Junsu a glumit: „Sunt multe fotografii cu mine din ultimul an și nouă luni și multe fotografii cu momente pe care speram să le păstrez secrete”.

Ieșirea în lume i se pare încă puțin ciudată, a spus Kim Junsu. „Simt că nu mă întorc, chiar dacă trebuie. Dar mi-am vopsit părul, mi-am făcut machiajul și am pus cercei, așa că într-un fel pare real. Aceasta este prima mea ocazie de a purta cercei după un an și nouă luni.”

Când a urcat pe scenă, Junsu a fost întâmpinat cu un zid de țipete,  fanii  felicitându-l pentru întoarcere. El a spus: „Acum e adevărat”, și a tachinat lumea „V-a fost dor de tine mult? Dar m-ați văzut făcând multe.”

„Sunt atât de recunoscător că am reușit să termin serviciul sănătos și să vă văd din nou pe toți. Acest lucru este mulțumită tuturor. În timp ce servesc, m-am gândit la voi și la acest moment ca să am putere.”

Cântărețul a făcut și aluzie la concertele sale din decembrie, spunând: „O să fac și o să vă arăt totul pe scenă și voi distruge preconcepțiile voastre despre ceea ce este posibil pentru cineva în vârsta de 30 de ani”.

Până atunci însă, Kim Junsu se va întoarce, de asemenea, prin musicalul „Elisabeth”, care începe în noiembrie, deși nu a fost încă confirmat momentul exact când el se va alătura producției.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s