Baekhyun spune cum rezolva trupa EXO neînțelegerile + dezvăluie o povestioară amuzantă cu Sehun

În episodul de 8 noiembrie al emisiunii “Happy Together,” invitații au fost o parte din artiștii de la SM Entertainment.

Pe parcursul show-ului, Key din SHINee, Baekhyun și Sehun din EXO au vorbit despre cum era viața lor în apartamentul pe care îl împărțeau cu ceilalți membrii și despre cum trupele managerizau discuțiile de grup.

Baekhyun și Sehun au povestit prima dată despre zilele lor de debut, când membrii EXO au trebuit să trăiască în același imobil. Baekhyun a dezvăluit o povestioară despre cum grupul ținea ședințe în fiecare săptămână pentru a discuta anumite lucruri, printre care ce au făcut bine membrii sau ce trebuit îmbunătățit. Apoi a continuat și a explicat că discuțiilor se concentrau mai mult pe maniere și etichetă, iar în glumă a zis că Sehun a încălcat multe reguli.

Baekhyun a dat și un exemplu, ”Era un timp când Sehun își mânca cerealele și nu ducea castronul cu lapte în chiuvetă, așa că am vorbit cu el despre acest lucru. Întrucât Sehun s-a simțit că doar el era ‘atacat’, s-a supărat un pic. Apoi ne-a spus cu lacrimi în ochi – ‘Mă rog pentru voi în fiecare noapte înainte de culcare! De ce îmi faceți asta doar mie!’ ”.

Când au auzit această întâmplare, echipa Happy Together i-a dat o șansă lui Sehun de a răspunde și explica. Mezinul a clarificat că de obicei plângea când simțea că ceva este extrem de nedrept, nu pentru că era nervos. Când Jun Hyun Moo a spus că atunci când nu și-a dus bolul cu cereale la chiuvetă chiar este ceva rău, Sehun a rămas fără cuvinte și i-a răspuns rapid, ”Dar și ceilalți făceau asta”, aducând multe râsete pe platoul de filmare.

Pentru că era cel mai tânăr membru, Sehun a simțit că nu poate să spună astfel de lucruri celorlalți.

Pentru a distinge atmosfera, Key a zis că în cazul trupei SHINee, se trecea peste și dacă cineva atrăgea atenția asupra unui lucru, celălalt îi aducea în discuție un al alt lucru rău pe care l-a făcut respectivul.

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Baekhyun spune cum rezolva trupa EXO neînțelegerile + dezvăluie o povestioară amuzantă cu Sehun

  1. Bubxy

    Pai nici mie nu mi ar fi placut sa fiu doar eu atentionata pentru ceva ce faceau si ceilalti, deci ii dau dreptate lui Sehun… , dar raspunsul lui e de nota 10‼️… 😂👍
    Ma gandesc ca nu le a fost asa usor sa se obisnuiasca unul cu celalalt, sa locuiasca impreuna. ❤️

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: Baekhyun și Sehun vorbesc despre prietenia cu Lee Jun Ki și Seungri din Big Bang – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s