Hongki din FT Island este foarte aproape să devină jucător profesionist de bowling!

Vocalistul trupei FT Island reușește să obțină punctele necesare pentru a deveni jucător profesionist de bowling, după prima lui încercare din 2016.

Multă lume știe despre pasiunea pentru bowling a lui Lee Hongki. Acesta este cunoscut pentru a fi un entuziast de bowling  încă din 2016, când a concurat într-un turneu de bowling împreună cu un alt actor, Kim Soo Hyun. Cei doi s-au clasat pe locul 27 și respectiv pe locul 10.

Pe 6 și 7 noiembrie, idolul a participat la cel de-al doilea meci de prezentare al competiției coreene a profesioniștilor de bowling din 2018, organizată de Asociația Pro Bowling din Coreea. Idolul a trecut în primul rând prima rundă a selecției care a avut loc în 11 și 12 octombrie.

Hongki a înregistrat o medie de 196,7 puncte în 30 de meciuri în timpul  competiției care a selectat noi jucători profesioniști. Potrivit asociației de bowling, Lee nu a reușit să ajungă la pragul de 200 de puncte pentru a deveni un jucător profesionist. În schimb, i s-a acordat statutul de „membru special” pentru că a făcut bine în meciul de încălzire, adică poate juca în calitate de jucător profesinist în competițiile oficiale de bowling.

View this post on Instagram

#집중#하라고#등신아#등심#먹고싶네

A post shared by 홍기 이 (@skullhong12) on

 

Surse: koreaherald.com, hellokpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s