Internauții cred că Nahyun din SONAMOO și Kim Yong Guk, ex-JBJ, se văd +răspunsul agenției

Internauții au început să îi critice pe cei doi că fac prea evidentă relație dintre ei, după ce au fost văzuți afișându-se în public împreună.

Iată o „compilație” a obiectelor de „cuplu” despre care internauții vigilenți susțin că reprezintă detalii evidente ale relației dintre Kim Yong Guk (Longguo) și Nahyun. Printre obiectele identificate, se numără tricouri și carcase de telefon „de cuplu.”

În poza de mai jos, răspândită pe comunitățile online,„Kim Yong Guk s-a întâlnit cu Nahyun din SONAMOO imediat după ce s-a încheiat o întâlnire fanii. Au avut carcasele lor de cuplu și au stat împreună să mănânce, iar asta e [făcută] de la spate„.

Fanii mai susțin că i-au cerut lui Nahyun să fie mai discretă cu postările „evidente” de pe SNS de la începutul lui octombrie, deoarece ea a fost văzută folosind emoji-uri cu dragoni în postările ei („Yong” în coreeană poate însemna dragon) sau brusc interesându-se să posteze în limba chineză.

Fanii lui Kim Yong Guk spun că Kim Yong Guk și Nahyun s-au apropiat datorită interesului lor comun față de jocul „Battleground”.

Cu ceva timp în urmă, Nahyun a mers și la un fanmeeting al lui Kim Yong Guk, după cum se vede și în poza de mai jos:

Pe 10 noiembrie, TS Entertainment a declarat: „Nahyun și Kim Yong Guk sunt prieteni apropiați și adesea ies împreună la mese, dar nu sunt împreună”. Declarația vine după o lungă tăcere de la ambele agenții ale idolilor, iar agenția lui Kim Yong Guk, Choon Entertainment, nu a făcut încă niciun comentariu.

Sursa: allkpop

 

2 gânduri despre „Internauții cred că Nahyun din SONAMOO și Kim Yong Guk, ex-JBJ, se văd +răspunsul agenției

  1. Pingback: Choon Entertainment clarifică zvonurile despre Kim Yong Guk (Longguo) și Nahyun din SONAMOO – K-pop Romania

  2. Pingback: [CCC] Cireașa de pe tort – prostia lui Kim Yong Guk (Jin Longguo) [xiaoguo spune-mi te rog ca e ultima data cand scriu ceva rau despre tine] – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s