Kim JaeHwan din Wanna One a făcut operație estetică la ochi?

Comunitățile online au dezbătut intens în ultimul timp dacă membrul Wanna One Kim JaeHwan și-a făcut sau nu operație estetică pentru mărirea pleoapelor.

În 6 noiembrie, trupa Wanna One a apărut la premiile muzicale MBC Plus x Genie 2018 (MGA) și au avut o prestație de unit specială, interpretând totodată și hituri ca ‘Beautiful’ sau ‘Light’. Fanii erau nerăbdători să îi revadă pe băieți, după încheierea turneului mondial al trupei. Însă aceștia spun că au observat ceva diferit la membrul Kim JaeHwan. Anterior, fanii știau că membrul Wanna One are pleoapele duble.

Totuși el a fost văzut de curând cu un ochi drept acoperit și fanilor li se mai pare că la ochiul celălalt se putea de asemena vedea o umbră mai adâncă. Unii au comentat că probabil bandajul de la ochi a fost pus pentru a acoperi umflătura de la ochi, pentru că la operațiile estetice pentru modificarea pleoapelor duble ochii rămân umflați o perioadă. Alții au spus pur și simplu că idolul arată diferit acum.

Iată cum arată el după ce a scos bandajul de la ochi. Unii internauți chiar au pus pozele una lângă alta, pentru a se putea face mai ușor o comparație. După poze pare că într-adevăr în stânga ochii lui par mai înguști. Alții chiar au încercat să îi urmărească programul și să îl analizeze punct cu punct.

Potrivit unor internauți,  pe 6 octombrie, Kim JaeHwan a avut un program până târziu noaptea și, de asemenea, pe 7, a mers la înregistrare pentru un show. Pe 11 octombrie, a fost văzut de unii fani într-un restaurant, dar nu au existat discuții despre faptul că ar fi fost ceva diferit la el. Pe 13 octombrie, Wanna One a avut și întâlnirea cu fanii și un alt program pe 14.

Ca atare, singurul moment posibil pentru el pentru a obține o intervenție chirurgicală este 8 octombrie.

Unii internauți  susțin că șansa de a pune banda pentru a ridica pleoapele este mai mare, deoarece nu este posibil ca ochii să se umfle fără să arate diferit în timpul perioadei de recuperare. În plus, este de asemenea recomandat să se pună machiaj la ochi când cineva a suferit o operație la ochi.

Alții au spus că indiferent de decizia lui și de ce a făcut acesta la ochi, îl vor susține în continuare.

Voi ce părere aveți?

 

Sursa: kpopmap

 

4 gânduri despre „Kim JaeHwan din Wanna One a făcut operație estetică la ochi?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s