Jin Longguo are și mai multe probleme din cauza contului său de Instagram și… a mințit, de fapt nu o mai are pe Lucy

Fanii trupei JBJ și fanii lui Kim Yong Guk își exprimă șocul după ce au aflat de postările idolului pe contul său privat de Instagram.

Pe lângă scandalul său amoros cu Nahyun din SONAMOO și controversa pisicii sale, contul privat de Instagram al artistului a cauzat un val mare de nemulțumiri din cauza naturii problematice. Acest cont privat a fost spart, iar conținutul dezvăluit publicului. La acest cont se referea Jin Longguo când a scris în scrisoarea de scuze că a fost spart.

Problemele pe care fanii le-au găsit sunt postările și acțiunile lui Yong Guk „din spatele scenei”: el și-a exprimat deschis nemulțumirea cu privire la prelungirea promoțiilor JBJ, a postat mesajele private ale unui fan care îi enumera cadourile pe care le va primi, și-a arătat dezgustul cu privire la semnarea albumelor pentru fani, a postat poze cu fosta lui prietenă etc.

În legătură cu activitățile trupei JBJ, Kim Yong Guk a dezvăluit o secvență din scenariul pentru reality-show-ul JBJ în care membrii discută despre faptul că fanii doresc un sezon doi. La descriere, idolul a scris: „?????????????????????? Potrivit gândurilor cui???????” (a avut probabil în vedere „cine a spus că sunt de acord cu asta?”)

În legătură cu cadourile de la fani pentru ziua sa de naștere, el a postat o captură de ecran în care un fan enumera toate cadourile scumpe pe care le-a pregătit pentru el, și a scris ce i-a plăcut mai mult: „VR!!!!!!!!!Litter robot!!!!!!!!!Haha Haahahahahahaha HAahahahahaaahahahaha”.

Între timp, cu albumele pe care le-a avut de semnat pentru fani, Yong Guk a postat o imagine de la fansign, unde a scris: „Ce dezamăgire” (cuvântul folosit este un trend în Coreea și s-ar traduce ca „șocul realității”, „supărare” sau „trădare”)

Chiar mai mult, pe lângă zvonurile amoroase cu Nahyun din SONAMOO, Kim Yong Guk a postat imagini cu fosta lui prietenă (probabil o non-celebritate) în timp ce promova cu JBJ.

Pe deasupra, unii internauți au găsit că gunoiul lui Kim Yong Guk includea scrisori și cadouri ieftine de la fani, aruncate. Iar alte postări dezvăluie că el a mers la un club pentru adulți (în care sunt populare concursurile cu conținut sexual sau acte ofensatoare sexuale), pe când era minor.

Odată ce au văzut aceste imagini, unii internauți au comentat după cum urmează:

 1. „A atins nivelul maxim al cuvântului „problematic”.”
 2. „Știți, a purtat o brățară de cuplu cu privire la fosta lui prietenă la evenimentele publice, chiar și în zilele când „se întâlnea” cu Nahyun” 
 3. „Eu sunt de fapt cel ce a văzut toată această dezamăgire” 
 4. „Nu pot să cred că a avut tupeul să împărtășească astfel de postări despre JBJ în timp ce fanii adunau petiții pentru a le extinde contractele cu toți membrii…”
 5. „Nu pot să am încredere în nimeni în aceste zile”
 6. „Nu pot să cred că a acceptat doar cadourile scumpe de la fani aruncându-le pe restul???”

A doua mare problemă pe care o are acum Kim Yong Guk: se pare că el și agenția lui, Choon Entertainment, au mințit când au spus/scris că pisica Lucy/Rsy este îngrijită la sediul central. Pisica este de fapt în posesia unui fost lucrător al companiei, care, în toiul scandalului, a decis să dezvăluie el adevărul.

„Salut, deci este pentru prima dată când scriu aici. 

Scriu să vă spun ce face acum pisica pe nume Lucy. Probabil mulți oameni sunt curioși, dar cei de la agenție (contrar celor spuse), nu au pisica la ei, și nu sunt în stare să spune cum se simte ea.

Începând cu concluzia, Lucy se simte foarte bine la un fost lucrător al companiei. Ea mănâncă bine, bea, doarme bine și se joacă mult. Persoana în posesia căreia se află este o unni pe care o cunosc încă din perioada școlii.

Ea mi-a spus că a devenit brusc o stăpână de pisică luna trecută și am întrebat-o ce s-a întâmplat, și ea doar mi-a spus că a luat acasă o pisică cu o istorie în spate.

Era Lucy. Nu am știut că e așa faimoasă…

Am văzut-o pe Lucy când am fost la petrecerea de bun-venit-acasă a cunoscutei mele, și nu am văzut niciodată o pisică ca ea. Nu era speriată de străini, se lăsa mângâiată de alții, venea la genunchii tuturor, își punea capul în fața ta dacă o aveai aproape. Era așa drăguță.

Și încă ce apetit are… Aparent, ea găsește ambalajul pisicilor din coșul de gunoi și suge totul. Deci sunt trist când mă gândesc la cât de mult a suferit pe străzi.

Oricum, Lucy acum o duce bine cu un stăpân bun.

De asemenea, viața este foarte prețioasă, deci consider că poți să adopți doar când poți fi responsabil până la sfârșit. Sunt atât de multe persoane ce au suferit (în acest caz) din cauza unor persoane egoiste.

De asemenea, unni însăși nu știe cum a devenit Lucy o pisică vagabondă. De nicăieri, [Kim Yong Guk] a spus el a adoptat-o pe Lucy, și lucrătorii lui au încercat să ia pisica înapoi după ce au aflat contactele noului stăpân. Stăpâna s-a înfuriat tare, dorind să știe de ce vor să ia înapoi o pisică ce se simte bine, deci nu au putut să o ia înapoi. Din cauză că stăpâna actuală era așa furioasă, lucrătorii au decis că Lucy va trăi mai bine așa.

Ea niciodată nu și-a imaginat că Lucy va deveni o pisică de stradă. Unni a spus că sunt detalii ce vin în contradicție cu ce a crezut, deci a fost și ea confuză… Și nu avea de unde să știe de adevărul ce l-a lăsat când a plecat de la agenție.

Agenția a mai spus că ea e la ei în oficiu, dar ea nu mai lucrează acolo și nici nu au contactat-o despre asta. Ea a spus că nu s-ar simți prost dacă măcar ei ar aduce mâncare pentru Lucy… Dar doar vom lăsa totul așa cum este.

Chiar am fost furios să aud toată istoria asta pentru că și eu am un câine, dar unni a ezitat pentru că are o gândire mai grea, deci spun ea toate astea din punctul meu de vedere.

Oricum, sper ca unni și Lucy să uite acea agenție și orice legat să ea, și să trăiască fericite. Mulțumesc pentru că ați citit acest post incloerent și pentru că v-ați făcut griji pentru Lucy. Îi voi spune să fie responsabile și să o crească pe Lucy cum se cuvine.

Vă mulțumesc.”

Mai apoi, postarea include câteva poze cu Lucy, indicând lăbuța ei unică și urechea tăiată.

E bine să aflăm că Lucy o duce bine acum… dar ce credți despre faptul că Chhon Entertainment a mințit?

sursa: (1) (2)

2 gânduri despre „Jin Longguo are și mai multe probleme din cauza contului său de Instagram și… a mințit, de fapt nu o mai are pe Lucy

 1. youabby

  „nu pot sa am incredere in nimeni in aceste zile” -tind sa-i dau dreptate.atata falsitate in legatura cu pisica,viata privata,retelele sociale…
  Oricum pe baiatul asta nu-l vad bine deloc.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s