Acești 8 actori ne cuceresc inimile de la înălțimea lor de 187 cm!

După ce i-am văzut pe actorii care au 186 cm, a venit rândul să ne lăsăm seduși de înălțimea celor care ne privesc de mai sus cu un centimetru, de la 1,87m!

Pentru standardele coreene, la 187 cm ești foarte înalt și acești actori sunt bine cunoscuți de publicul coreean pentru înălțimea lor atractivă. Cu o siluetă minunată și fermecătoari, acești actori au ceva special pe ecran.

1. Kim Woo Bin

Starul Hallyu Kim Woo Bin are o înălțime de 187 cm. Fanii au aflat de înălțimea sa încă de pe vremea când și-a început cariera ca model pe pasarelele de modă. Kim Woo Bin are un mod foarte atractiv de a merge. Mulți fani așteaptă revenirea lui, după o luptă dureroasă pe care el a dus-o cu cancerul și pe care a învins-o.

2. Lee Min Ho

Prietenul lui Kim Woo Bine, Lee Min Ho, are, de asemenea, 187 cm! Actorul arată perfect cu orice haine, dar hainele lui negre din serialul „City Hunter”, uniformele de liceu și hainele chaebol ar putea fi  cele mai bune ținute pentru el. Mulți fani așteaptă revenirea lui din serviciul militar, care va avea loc anul viitor!

3. Kim Young Kwang

Înălțimea lui incredibilă și aspectul fizic impresionant l-au ajutat pe Kim Young Kwang, care a debutat în trecut ca model și a lucrat pentru designeri celebri. În prezent, el joacă în serialul „Room No.9” și începe să obțină din ce în ce mai multe roluri diverse și importante. Cu siguranță este, așa cum i s-a spus, unul din actorii în ascensiune, talentat și frumos, care merită urmărit pe viitor!

4. Jang Ki Yong

Wow, la asta chiar nu mă așteptam! Jang Ki Yong și el este un actor în ascensiune și una din revelațiile anului. Recent, a jucat în „My Mister” și datorită interpretării sale dramatice a aterizat fulminant în primul său rol principal din drama „Come And Hug Me”. Stilul său de interpretare a unor scene dificile și puternic emoționale uimesc în continuare. Jang Ki Yong a debutat și el ca model, iar acum este sub YG Entertainment. Pozele lui de pe Instagram sunt uimitoare.

5. Ji Hyun Woo

Mai există cineva care să nu știe cine este Ji Hyun Woo? La câte roluri în K-Drame celebre a avut, nici nu știm despre care să vă amintim. Poate doar de ultimul lui serial, “Risky Romance“, în care a interpretat rolul unui chirurg neurolog cu traume emoționale. Lui Hyun Woo i se potrivește și rolul prințului din serialele istorice, chaebol,  idol, dar și halatul de doctor!

6. Ahn Hyo Seop

Anul acesta a fost cu siguranță anul său, Ahn Hyo Seop putând să arate că este deosebit de talentat la actorie, cu interpretări solide și variate care i-au adus lauda criticilor și multe oferte de lucru solide, așa cum este și personalitate lui (solidă). Deși își urăște înălțimea, pentru că din cauza ei nu a putut deveni membru în trupa GOT7, în perioada cât a fost stagiar, acesta face parte din șarmul său. Ahn Hyo Seop, este acum un actor în creștere. El a ieșit în evidență cu rolurile din „30 but 17” și „Top Management” și popularitatea lui este în creștere, pe măsura înălțimii sale șarmante!

7. Kwak Si Yang

Da, și acest actor drăguț are 187 cm! Dintre rolurile sale cele mai cunoscute, amintim  “Mirror of the Witch” (2016), “Chicago Typewriter” (2017) și „Fight for My Way”(2017). Spectatorii îl vor putea revedea curând pe micile ecrane, în serialul JTBC „Clean With Passion For Now” și în producția „Four Men”. Publicul coreean este înnebunit după el și spune că este foarte frumos (cine i-ar putea rezista dacă ar apărea îmbrăcat cu un costum ca acesta din poza de mai jos?)!

8. Nam Joo Hyuk

Superstarul global Nam Joo Hyuk avea trecut până de curând în biografia lui oficială înălțimea de 188 cm. Însă acest lucru a fost modificat recent,  iar înălțimea sa oficială este în prezent de 187 cm. Ca și mulți dintre cei de mai sus, actorul a fost înainte un model internațional de succes, apărând pe podiumurile unor case de modă ca Dolce&Gabbana (pentru care a defilat și după ce a devenit actor de succes), Gucci etc.. Tranziția lui de la statutul de model la cea de actor a fost una de succes, acesta putând juca cu ușurință roluri de adolescent zăpăcit, sportiv, zeu îndrăgostit de o muritoare, războinic etc.. Fanii așteaptă noua sa drama anunțată pentru anul 2019, numită „Dazzling” (JTBC).

Care dintre aceștia este favoritul vostru?

Sursa: kpopmap

 

 

 

 

 

2 gânduri despre „Acești 8 actori ne cuceresc inimile de la înălțimea lor de 187 cm!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s