Lee Tae Hwan anunță următorul său proiect

Chipeșul actor a confirmat deja participarea într-un un nou serial.

Actorul Lee Tae Hwan a fost distribuit într-o mini-drama SBS“Farmer Training School”, care va fi produsă de platforma mobilă a trustului, Mobidic. Drama va spune povestea tinerilor care visează să devină fermieri profesioniști și își împărtășesc visele, pasiunea și prietenia cu spectatorii. Lee Tae Hwan va juca rolul lui Ha Joo Suk, student în primul an în cadrul Departamentului pentru Alimentație și Agricultură. El este uneori înțeles greșit de către oameni din cauza modului său abrupt de a vorbi, dar este de fapt o persoană caldă, care observă oamenii bine și  se poartă cu ei cu mare atenție.

Lee Tae Hwan a debutat în 2013 cu  webdrama „After School: Lucky or Not„. A apărut în multe seriale cunoscute și populare, cum ar fi “King of High School,” “Pride and Prejudice,” “Please Come Back, Mister” și “W.” A apărut, de asemenea, în drama KBS de familie „My Golden Life „, care a depășit 40 de procente de rating în acest an, un record incredibil. Ultima sa drama este „What’s Wrong with Secretary Kim”, unde a interpretat rolul celui mai celebru scriitor, Lee Sung Yeon. Cea mai recentă apariție a lui este la emisiunea de divertisment “Photo People in Tokyo.”

Actorul a fost inițial model, deci nu ne surprinde deloc șarmul său extraordinar. “Farmer Training School” va fi difuzat abia în a doua parte a anului 2019, deci mai avem de așteptat!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s