TS Ent. pierde procesul cu Hyosung

Justiția s-a pronunțat în favoarea lui Hyosung în procesul ei legal cu fosta ei companie, TS Entertainment.

TS Entertainment a luat acțiuni legale împotriva lui Hyosung pentru violarea termenilor din contract, pentru că aceasta a semnat cu altă agenție, TOMMY & PARTNERS Entertainment.

Cele două părți s-au întâlnit la Curtea Districtuală de Vest din Seul la 14 noiembrie, iar judecătorul a decis să confirme invaliditatea contractului exclusiv al Jun Hyosung cu TS Entertainment.

Hotărârea a declarat: „Confirmăm că contractul exclusiv dintre Jun Hyosung și TS Entertainment nu are valabilitate. Pârâtul (TS Entertainment) trebuie să plătească reclamantului (Jun Hyosung) aproximativ 130 de milioane de woni (aproximativ 114.840 dolari SUA) pentru plățile în avans și salariile neplătite.” TS Entertainment va trebui să acopere 95% din taxele legale, în timp ce Jun Hyosung plătește doar cinci procente .

La începutul acestui an,  Hyosung a dezvăluit că a plecat din trupa SECRET și a pornit un proces pentru a confirma invaliditatea contractului exclusiv cu TS Entertainment în septembrie 2017. Ea a declarat că, după ce a primit 6 milioane de woni (aproximativ 5.300 dolari) în 2015, nu a mai primit niciun fel de altă sumă de bani ulterior.

Odată acordată decizia instanței în favoarea ei, Jun Hyosung se poate concentra acum pe munca ei cu noua agenție Tommy & Partners Entertainment. Ea a sărbătorit momentul cu o postare pe contul personal al Instagram care a spus: „Mulțumesc lui Dumnezeu”.

Sursa: soompi

Un gând despre „TS Ent. pierde procesul cu Hyosung

  1. infireskpop

    AHA!….Acum să vă văd…cum dați înapoi cu camioanele banii furați în toți aceşti ani…mai folosiți banii care îi mai scoateți din B.a.p cât mai rămân şi ei căci apoi muriți de foame..Mă bucur mult pentru Hyosung!În sfârşit!

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s