Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung, o combinație letală?

Serialul „Clean With Passion for Now” lansează noi teasere hilarice, din care reiese că relația dintre cei doi protagoniști principali este una isterică.

Teaserele K-Dramei „Clean With Passion for Now”  îl arată pe Yoon Kyun Sang intepretând excelent rolul unui director impecabil, obsedat de murdărie, care suferă de misofobie (o teamă excesivă de microbi). În filmulețele lansate, acesta curăță minuțios cu mâinile lui  proprii (și cu mănuși) orice colț care i se pare că nu strălucește de curățenie.

Iar atunci când un asemenea tip de caracter se întâlnește cu o angajată aiurită și care nu se spală (nici măcar la gură), vă dați seama cam ce iese! Bietul directoraș pare că nu are încotro și are parte de tot felul de întâlniri nedorite cu îngălata și romantica/visătoare Kim Yoo Jung și, oricât acesta încearcă să o evite, cei doi se tot lovesc unul de altul, atingându-se accidental, fapt care îl exasperează atât de tare (defapt murdăria) pe Yoon Kyun Sang, încât la un moment dat el începe să urle singur, disperat, în parcare….

Vom vedea dacă Kim Yoo Jung va reuși să îl vindece pe Yoon Kyun Sang de misofobie și dacă cei doi vor rămâne împreună. Deocamdata teaserele sunt extrem de amuzante iar serialul a  lansat și un poster oficial cu cei doi protagoniști, la cealaltă extremă, fiind romantic și arătând chimia incredibilă dintreYoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung.

 

Susa: hancinema

 

2 gânduri despre „Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung, o combinație letală?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s