Acest copil actor intrigă cu transformarea lui într-un bărbat înalt (185 cm) și chipeș!

Internauții s-au încins în discuții cu privire la transformarea incredibilă a actorului Oh Seung Yoon în decursul anilor.

Probabil nu ați auzit încă de actorul Ohn Seung Yoon. Recent o comunitate online a distribuit pozele sale și de atunci numele său este un subiect hot de discuții online.  Actorul s-a născut în anul 1991 și a debutat în 1996. Drama cu care a devenit faimos în Coreea de Sud a fost  “Magic Kid Ma SooRi” (KBS 2002-2004), unde el era chiar personajul principal.

Fiind cunoscut de mulți coreeni de pe vremea când era mic, internauții au postat pozele lui din copilărie alături de poze recente, remarcând înălțimea lui impresionantă, de 185 cm, dar și aspectul lui fizic foarte plăcut.

Multora încă nu le vine să creadă că bărbatul hot din poze este chiar Oh Seung Yoon la maturitate. Unii s-au întrebat “Este Ma SooRi pe care îl știu eu?”(referindu-se la personajul său din copilărie care l-a făcut celebru), “Acel băiat drăguț a devenit un adevărat bărbat”, etc.

După rolul său din “Magic Kid Ma SooRi”, actorul a avut apariții recente în alte drame cunoscute ca „That Sun in the Sky” și „Love on a Rooftop”, a apărut în musicaluri și va reveni curând în serialul „The Last Empress”, așa că în mod sigur vom avea ocazia să îl cunoaștem mai bine în viitor și noi, spectatorii din România, pe acest actor-„veteran”, care apare pe micile ecrane de 20 de ani. Iar dacă vreți să îl cunoașteți mai bine, îl puteți urmări pe contul său de Instagram:

https://www.instagram.com/p/Bf35rH5nu-p/?utm_source=ig_embed

Sursa: kpopmap

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s