TS Ent. cere rejudecarea deciziei instanței în procesul cu Hyosung

Agenția TS Entertainment continuă procesul împotriva lui Hyosung și contestă decizia judecătorilor cu privire la despăgubirile pe care le au de dat fostei membre a trupei SECRET.

TS Entertainment a declarat: „Deși este adevărat că contractul exclusiv al lui Jeon Hyosung a fost declarat invalid în timpul primei  judecăți din 14 noiembrie, instanța de judecată a decis, de asemenea, că agenția nu încalcă în mod legal nicio normă contractuală exclusivă referitoare la echilibrarea profiturilor cu veniturilor, etc, ca urmare, cu siguranță, planul nostru este de a face apel. „

Agenția a continuat: „Jeon Hyosung a intentat un proces împotriva TS Entertainment în ceea ce privește problemele de echilibrare a profiturilor cu veniturile, încălcarea autorităților de management etc. în septembrie 2017; [la proces] afirmațiile lui Jeon Hyosung au fost recunoscute doar parțial deși în realitate ele au fost respinse, pentru că nu s-a concluzionat că ele ar fi valide „.

În plus, TS Entertainment a susținut că suma de 130 000 000 woni(~ 115 000 USD) menționată în diferite reportaje din mass-media nu reprezintă bani pe care ei i-au reținut de la Hyosung; este o sumă combinată a comisioanelor contractuale rămase ale lui Hyosung plus plata pe care Hyosung a refuzat să o accepte după a ce început procesul ei  cu agenția.

În cele din urmă, TS a spus: „Suntem foarte dezamăgiți de faptul că instanța a acceptat această sumă ca neîndeplinirea de către agenție a obligațiilor de plată către artist și, prin urmare, contractul agenției a fost declarat nevalid și ne exprimăm din nou regretul față de decizia instanței și vom face tot ce ne stă în putință să facem apel pentru a corecta greșelile. „

Din această declarație de mai sus, agenția TS va continua bătălia legală cu Hyosung într-o instanță judecătorească superioară, cel puțin pentru neplata unor sume de bani acesteia. Nu rezultă clar dacă agenția va continua să susțină în instanță, în continuare, validitatea contractului cu Hyosung, așa cum a fost cazul în procesul anterior. Vom reveni cu mai multe informații.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s