Drama „Clean With Passion For Now” prezintă personaje noi hot sau amuzante, un preview al primului episod etc.

A mai rămas o săptămână până la premiera serialului  “Clean with Passion For Now”, așa că au fost lansate și mai multe materiale noi interesante!

Fără alte introduceri, pentru că este prima dată când ne sunt introduse personajele secundare din serial, haideți să descoperim câte ceva despre acestea.

În poza de mai sus, vedem echipa celor trei „zâne ale curățeniei”, intrepretate de actorii Kim Min Kyu, Hak Jin și Cha In Ha. Cei trei tineri sunt plini de energie și vor oferi niște personaje speciale cu un rol important în serial.

Kim Min Kyu va juca rolul lui Jeon Young Sik,  un băiat care se  poartă ciudat când vine vorba de întâlnirile romantice dar este super bun la taekwondo.

Lee Do Hyun va juca rolul fratelui mai mic al lui Gil Oh Sol, un băiat atât de inocent care intră în echipa de curățenie pentru a se îndrăgosti, după ce a auzit că seniorul lui Jeon Young Sik s-a îndrăgostit de Lee Dong Hyun (interpretat de Hak Jin).

Hak Jin va avea rolul unui individ care, când era mai mic, era cunoscut ca mare bătăuș. Spre deosebire de ceilalți doi colegi ai săi, el este complet neinteresat de femei.

Actorul Cha In Ha, din echipa celor 10 „speciali” de la Fantagio ,SURPRISE U, va juca rolul lui Hwang Jae Min,  un actor rookie care e exclus din familie pentru că își dorește să se lanseaze în actorie. Pentru a-și putea urmări țelul, acesta lucrează ca și curățător part-time.

În poza de mai sus, îi putem observa pe actorii Yoo Seon, Ahn Suk Hwan, Son Byung Ho, Kim Won Hae și Kim Hye Eun.

Yoo Seon va avea rolul secretarei Kwon, o perfecționistă recunoscută pentru impecabilitate chiar de șeful Jang Sun Kyul (Yoon Kyun Sang), alt maniac al curățeniei. Ea pare rece la suprafață, dar este o mamă care se topește în fața fiului ei acasă.

Kim Won Hae va apărea ca tatăl lui Gil Oh Sol, Gil Gong Tae. După ce și-a pierdut soția într-un un accident, și-a crescut copiii în timp ce lucra curățând străzile. El lucrează noaptea și dimineața se ocupă de familia lui. Kim Won Hae este un personaj mai mult decât comic, iar rolul lui principal va fi să îi facă pe spectatori să râdă.

Kim Hye Won se va transforma în mama personajului principal, directorul Jang Sun Kyul, Cha Mae Hwa, iar Ahn Suk Hwan si Son Byung Ho vor aduce carisma lor, jucând rolul unor prostuți. Ahn Suk Hwan va fi președintele unei companii de construcție de succes, care este și bunicul lui Jang Sun Kyul. Son Byung Ho va apărea ca un bărbat drăguț și inocent și va interpreta un amuzant ca un cuplu alături de Kim Hye Eun.

Acum că am văzut personajele secundare, să urmărim și un nou poster al serialului, care arată cuplul principal (Yoon Kyun Sang și Kim Yoo Jung) alături de secretara „wonderwoman”, și echipa „zânelor curățeniei” (actorii Kim Min Kyu, Hak Jin  și Cha In Ha).

Bonus, primim și un fragment din primul episod al serialului, care arată cum se creează legătura dintre personajele centrale, interpretate de Kim Yoo Jung,  Yoon Kyun Sang și Song Jae Rim. Vă avertizăm că scenele implică nuditate, alcool, violență fizică și verbală și evident că toate reprezintă scene comice!

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s