Esom vorbește despre relațiile sale din trecut

Esom a jucat alături de Seo Kang Joon în serialul „The Third Charm”.

Difuzarea serialului s-a încheiat în acest week-end, iar Esom a acordat mai multe interviuri la final. Într-unul dintre acestea, ea a povestit despre stilul ei atunci când vine vorba de relații, legându-se de personajul său, Lee Yeong-jae, o fată cam abruptă cu bărbații dar în același timp sinceră.

Cei de la TV Report au întrebat-o dacă a fost mulțumită de rezultatul filmărilor și a spus: „Înțeleg de ce oamenii sunt atât de înnebuniți în legătură cu finalul. Cred că ar fi fost diferit rezultatul, dacă nu m-aș fi întâlnit cu Joon-yeong (Seo Kang Joon). Joon-yeong și Yeong-jae s-au pus pe ei înainte de orice altceva. Sunt fericită cu asta deoarece cred că trebuie să mă regăsesc pe mine înainte de a iubi pe cineva și de a fi iubită de acea persoană „.

Cu toate acestea, recenziile au fost reci. Diferența dintre Yeong-jae de la început și Yeong-jae de la final a fost caracterizată ca „perturbare a caracterului”. Esom a spus: „Am încercat să o înțeleg pe Yeong-jae pe măsură ce am interpretat-o și mă doare, însă înțeleg complet. Sunt receptor al scenariului și încerc să fac tot ce e mai bun în ceea ce privește părțile pe care nu le înțeleg “.

Yeong-jae și Joon-yeong se întâlnesc și se despart de trei ori în 12 ani. Cum preferă Esom o relație în viața reală?

„Nu m-am mai întors niciodată înainte la un iubit trecut, cred că s-a terminat odată ce te-ai desparțit de cineva, dar cine știe? Nu știi niciodată ce ți se întâmplă în continuare. M-am despărțit de cineva dar am și fost părăsită de iubit”.

„Încerc să fac lucruri, indiferent cât de grele sunt acestea. Depășirea problemelor este ca la Yeong-jae în unele privințe. Unii spun că „timpul te va vindecă” și îi înțeleg. Eu șterg lucrurile dificile din mintea mea. Stau puțin la soare, mă uit la un film sau face o baie. Elimin stresul prin activitățile mele zilnice „.

În cele din urmă, Esom a spus: „Mi-am dat seama că ar trebui să citesc câteva cărți pe măsură ce făceam drama „The Third Charm”. Am încercat foarte mult să nu pierd niciun cuvânt al producătorului și al lui Seo Kang Joon. Trebuie să citești mai mult pentru a recunoaște cuvântul potrivit, așa că am decis să citesc mai multe cărți „.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s