Park Bo Gum și Song Hye Kyo nu s-au înțeles bine la început + reacția lui Song Jung Ki, soțul actriței + altele

La conferința de presă de lansare a K-dramei „Encounter„, protagoniștii pricipali au dezvăluit câteva secrete în legătură cu munca împreună și relația dintre ei.

Park Bo Gum și Song Hye Kyo au participat, alături de regizorul Park Shinwoo, la conferința de lansare a serialului „Encouter” din 21 noiembrie. Deși nu ne-am putea imagina ce ar putea să nu meargă bine atunci când ultramodestul și carismaticul Park Bo Gum apare lângă tine, iată că începutul colaborării cu Song Hye Kyo pentru drama „Encounter” a fost totuși unul rece.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, Park Bogum a fost întrebat cum se simte să lucreze împreună cu actrița senioară Song Hye Kyo. El a răspuns: „Mă simt atât de onorat să lucrez împreună cu ea, este atât de atentă și întotdeauna are grijă de mine. Mi-a fost puțin cam greu să o abordez la început, dar am ajuns mult mai apropiați la filmări și în timp ce am vorbit despre personajele noastre.” Park Bo Gum a adăugat: „Ea îmi cumpără mâncare și îmi dă sfaturi bune, este frumoasă în toate privințele.”

Song Hye Kyo a vorbit apoi și despre prietenia cu Park Bo Gum, explicând: „Oamenii ar putea crede că suntem apropiați, dar, sincer, nu ne cunoșteam prea mult înaintea acestei drame. El este mai tânăr decât mine, dar  tot a fost dificil pentru mine să mă apropii de el.”

Song Hyekyo a dezvăluit, de asemenea, ceea ce soțul ei, actorul Song Jung Ki, gândește despre drama ei. Ea a spus pur și simplu: „Mi-a spus să muncesc din greu și a spus că se va bucura să privească drama.”

Serialul „Encounter” a mai difuzat și alte materiale în aceste zile, în care îi familiarizează pe spectatori cu celelalte personaje. În poza de mai jos, putem vedea „echipa lui Bogum”, așa cum a fost numită de presă. Este vorba despre persoanele din cartier cele mai apropiate de personajul interpretate de Bogum:  Jeon So Nee și Kim Joo Hun. În fotografie cei trei pot fi văzuți bând împreună, relaxați.

Pe internet mai circulă și un nou trailer al serialului, extins, în care sunt filmați Hye Kyo și Bogum în timpul călătoriei din Cuba, inclusiv momentul în care aceasta îl invită la o bere și se plimbă desculți. De asemenea, apar și primele filmări cu soțul lui Hye Kyo din serial, interpretat de Jang Seung Jo, și câteva instantanee din viața reală a celor doi protagoniștim din Seul.

Serialul „Encounter” începe în 28 noiembrie.

 

Surse: kstarlive, hancinema

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s