Yoo Seung Ho este adorabil în noile poze din serialul “My Strange Hero”

Aceste noi imagini dezvăluite de echipa de producție ale serialului “My Strange Hero” vă vor face să vă îndrăgostiți (din nou) de talentatul actor Yoo Seung Ho.

“My Strange Hero” spune povestea lui Kang Bok Soo (Yoo Seung Ho), un bărbat care se întoarce la vechea sa școală ca profesor pentru a se răzbuna după ce a fost exmatriculat din școală în trecut din cauza unor acuzații false. Cu toate acestea, el se apropie din nou de prima sa dragoste din perioada școlii, Soo Soo Jung (Jo Bo Ah).

Deși Kang Bok Soo fusese odată „micul erou” chipeș al liceului Seol Song, după ce a fost exmatriculat el devine un „supleant”, cineva care își asumă sarcini din viața altor persoane, atâta timp cât este plătit.

În imagini, Kang Bok Soo este plătit să participe la o petrecere în locul altcuiva. Purtând papion și un smoching negru, Kang Bok Soo se bucură de masa lui elegantă. El își îndoapă gura cu mâncare ca un hârciog, dar privirea lui inocentă este adorabilă.

Scena de mai sus a fost filmată în insula Paju iar actorul a fost surprins de eleganța mesei, atunci când a ajuns pe platourile de filmare.

“My Strange Hero” va fi difuzat începând cu 10 decembrie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s